Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Багато людей розглядають йогу як звичайну зарядку. Ментальна складова йоги – це медитація

Медитація звільняє свідомість людини, робить її чистою, якою вона дісталася від природи. Більшість людей втратили здатність фокусувати свою увагу на чомусь одному, вони живуть у режимі багатозадачності. Здобута за допомогою медитації здатність концентрувати увагу на певному питанні знадобиться у професійному та особистому житті, посилить творче мислення.

Читай також: Секрети кожного міста: Google допоможе порадам мандрівникам

Концентрація уваги на чомусь певному є найважливішим інструментом йоги. Для навчання використовуються чотиритактне дихання або мантри, потім навичка зміцнюється і вже не потребує додаткових зусиль. Вміння зосередитись допоможе стати більш продуктивним на роботі. Ти зможеш оперативно виконувати поставлені завдання, не відволікаючись на безцільні листування та перегортання стрічки в соціальних мережах.

Освоювати медитацію буває непросто, багато людей бояться зазирнути всередину себе. Вони звикли протистояти своєму внутрішньому світу заради багатозадачності та досягнення життєвих благ. Йога вчить розумінню самого себе, життю в гармонії зі своїм внутрішнім світом.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK