Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Вибирай: або проводити сексуальні маневри у презервативі, або доведеться здаватися в полон венеричним захворюванням. Гірше останнього лише смерть

Рекомендуємо не займатись сексом без контрацептивів. Інакше підхопиш венеричні захворювання, які перетворять тебе на Фредді Крюгера (в найкращому випадку)

 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Міфи про венеричні захворювання

Герпес

Якщо раніше чоловікам потрібно було боятися вірусу другого типу, то сьогодні перший також активно селиться на статевому органі. До причин захворювання відносять як погану екологію, неякісну їжу та пасивний спосіб життя, так і моду на оральний секс.

При ослабленні імунітету вірус дається взнаки бульбашками з червоною облямівкою, які з часом починають зливатися одна з одною на статевому органі. Виникає печіння, свербіж, біль, запалення сечівника. Згодом симптоми можуть ослабнути або зовсім зникнути. Але вірус все одно нікуди не подінеться.

Погана новина: вчені досі так і не вигадали ліки від цього венеричного захворювання. Існує купа препаратів, але всі вони тільки запихають вірус глибше, а не вбивають його. Жити із ним можна. Але під час загострення симптомів про секс можеш не мріяти.

Аногенітальні бородавки

Причина захворювання – вірус папіломи людини. Усього їх налічується близько ста одиниць (видів вірусу). 40 з них вражають статеві органи та анальний отвір. Проявляється конусоподібними відростками на плоті, що швидко розмножуються. Позбутися їх можна кріотерапією (видаленням бородавок). А якщо хочеш завалити заразу зсередини – потрібно пройти противірусне лікування та прийняти курс спеціальних препаратів.

Венеричні захворювання: типи та способи боротьби

Венеричні захворювання: типи та способи боротьби

depositphotos.com

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Любителі Віагри хворіють на СНІД вдвічі частіше

Гонорея

Причина зараження: ігнорування застосування контрацепції та бактерія Neisseria gonorrhoeae, що передається виключно статевим шляхом. Симптоми: різі та печіння при сечовипусканні, що з'являються зазвичай через 3-5 днів. Потрапляючи в організм, інфекція задніх не пасе і часто прогресує, підбираючись до передміхурової залози.

А тепер гарні новини: виявити гонорею легко – за допомогою звичайного мазка. Позбутися її можна сучасними найпотужнішими антибіотиками. Але якщо затягнув із візитом до лікаря і вірус перейшов у так звану L-форму, препарати хворобу вже не візьмуть. Тоді медику доведеться розробляти спеціальну систему лікування. Цей процес може затягнути одужання.

Крайня стадія: уражаються яєчко та його придаток. Результат: безплідність, імпотенція. На закуску - артрит та запалення прямої кишки.

Сифіліс

Сумні новини: у 90-х хворобу лікували не класичним пеніциліном, а його дюрантними препаратами. Вони після введення діють довше та не лікують інфекцію, а просто знімають симптоми. Результат – сьогодні багато недолікованих хворих, яким допомогти вже нереально.

Зазвичай хворобу лікують антибіотиками стаціонарно чи амбулаторно. Якщо все запущено – до процесу підключають фізіо- та імунотерапію. А ще таких завжди ставлять на облік та кожні три місяці перевіряють на відсутність рецидивів.

Страшилки: у фінальній (третинній) фазі захворювання інфекція (бліда трепонема) вражає нервову систему хворого та мозок. Починається деградація та розпад особистості, паралічі, глухота, божевілля, утворюються гуми – вузли під шкірою, які розростаються, а потім розкриваються, утворюючи виразки. Підсумок – довга і болісна смерть.

Венеричні захворювання: типи та способи боротьби

Венеричні захворювання: типи та способи боротьби

airdave.it

ЧИТАЙ ТАКОЖ: ТОП-5 венеричних захворювань

Урогенітальний хламідіоз

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я:

"Щороку на хламідіоз на нашій планеті хворіють понад 90 млн осіб".

Причина – миттєве зараження мікроорганізмом Chlamydia trachomatis у випадках, коли лопає чи зіскакує презерватив. Симптоми венеричного захворювання: склоподібні виділення та гнійні нитки в сечі. Як тільки виявив щось схоже – одразу ж біжи до лікаря. Інакше хламідії почнуть рейди на передміхурову залозу, суглоби, легені та серце.

Стовідсотково визначити інфекцію складно, оскільки вона – внутрішньоклітинний паразит. Тому перевіряйся у серйозних клініках, а не експрес-пунктах здачі аналізів. Хороша новина: хворобу можна вилікуватися одним прийомом спеціального антибактеріального препарату. Але його має прописати лікар, який потім ще 3-4 місяці вимагатиме від тебе здачі аналізів.

Крайня стадія загрожує болем у яєчках, лихоманкою, безпліддям, артритом, ураженням шкіри, запаленням очей та уретри.

Трихомоніаз

Трихомонада Trichomonas vaginalis зазвичай мешкає у піхві жінки, передається лише статевим шляхом (оральний та анальний секс сюди не входять). Це дворазовий чемпіон у світі хвороб: щороку на планеті 170 мільйонів людей підхоплюють це "щастя". Визначити зараження можна за допомогою аналізу ПЛР (полімеразна ланцюгова реакція). Боротися з венеричним захворюванням – курсами прийому препаратів, які виписують лікарі. Рекомендуємо не затягувати з лікуванням, тому що в ній легко поселяються хламідії, гонококи та інша гидота. Наслідки: простатит, патологія вагітності, безпліддя.

Венеричні захворювання: типи та способи боротьби

Венеричні захворювання: типи та способи боротьби

depositphotos.com

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Вівсянка, сер: каша лікує соромні хвороби

Пам'ятай: презервативи завжди мають бути з тобою. І жодного самолікування. Якщо інцидент уже стався – швидко до шкірвенеролога. У цьому немає нічого страшного: зробиш аналізи, пару разів на тиждень приходиш на уколи та процедури. А потім – раз на квартал протягом року будеш перевірятися на рецидив захворювання.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тріппер більше не лікується - вчені

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK