Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Просто фотографувати страви та викладати це у Instagram – учорашній день. Сьогодні в моді цілі Instagram-блоги, присвячені їжі. Але й від них уже нудить

Хоча, є ще сторінки, гортати які приємно. Їх тобі сьогодні й покажемо.

1. Urbanxkoi

Читай також: Їжа мільйонерів: 5 найелітніших сортів сиру

Нана Цай - фотограф, блогер, фуді і лікар-початківець з Нью-Йорка. Знімає все, що кладуть у її тарілку в різних ресторанах мегаполісів США, якими вона подорожує. Нана каже:

"Фотографую все найкраще з усього побаченого та спробуваного особисто".

 

Gorgeous Ladurée Ispahan macaron with rose water crème and lychee to celebrate Національний Macaron Day.

A post shared by KOI ☾°˖ ✩ (@urbanxkoi) on

2. Iamafoodblog

Читай також: Найбільша їжа у світі

Веде цей блог дівчина на ім'я Стефані. У профілі часто мелькають не лише фото, а й ролики з рецептами приготування кулінарних шедеврів.

 

tofu fries on the blog

A post shared by food & travel (@iamafoodblog) on

3. Nicole Franzen

Читай також: Секс та їжа: що у них спільного

Ніколь Францен — фотограф, колишній кухар, сьогодні просто кулінар, який живе у Брукліні. Спеціалізується не лише на їжі, а й напоях.

 

Turmeric, black pepper, baobab, homemade mandle і cashew nut milk. Tough to beat ✨ @woodsbangalow

A post shared by Nicole Franzen (@nicole_franzen) on

4. Tifforelie

Читай також: Їжа корисна для роботи

Скромна Тіффані Мітчел із Чикаго називає себе стилістом, фуді, пекарем, ілюстратором та блогером. Крім кулінарії займається домашнім декором, модою та DIY-культурою.

 

Happy Easter!! I hope everyone is having gorgeous day so far, that you're eating well, laughing a lot, hanging with people you LOOOOOVE і maybe pigging out on chocolate at some point...possible egg-shaped chocolate...and I can only eat them stale). Feeling deeply joyful today. ❤️ #HappyEaster [shot at @lockelandtable #feed days ago with my dear sweet blessing of #sistor @chandra.rae ✨] #lockelandtable #nashville

A post shared by Tiffany / tifforelie (@tifforelie) on

5. Chef Jacques La Merde

Читай також: Пиво та їжа: рекомендації щодо їх правильного поєднання

Шеф Жак Ла Мерде (фр. "la merde" - "послід") - вигаданий персонаж, у своєму Instagram'і демонструє, як сервірування навіть найубогішої страви може перетворити його на витвір мистецтва.

 

WHOS READY 4 SRVICE ???!!! BOOM WE'VE GOT THE BLINK 182 BLASTING AND ARE READY TO GRILL IT AND THRILL IT 2NITE !!! READY 2 EAT JIMMY DEAN SAUSAGE W / CANNED SPRING VEG, FRENCH'S, FRITOS HOOPS + PISTACHIO SOIL. PALATE CLEANSING SHOT OF FERMENTED LAKE MICHIGAN WATER W/ NUTISIONAL YEAST RIM !!!! #wildchefs #foodporn #theartofplating #gastroart #finedining #fermentation #hoops #seasonal #plateswagger #truecooks #soigné #blink182

A post shared by @ chefjacqueslamerde on

6. Julies Kitchen

Читай також: Їжа, яку не можна повторно розігрівати у мікрохвильовій печі

Фото з вражаючими натюрмортами та колажами з фруктів, трав та овочів – ось на чому спеціалізується Джулі з Лос-Анджелеса. Все почалося з того, що дивчину попросили зробити промо для фермерського ринку. Закінчилося тим, що сьогодні на неї підписано 162 000 користувачів.

 

Відпочинок ввечері вивчає деякі літні recipes for you guys.✌️

A post shared by Julie Lee (@julieskitchen) on

7. Ida Frosk

Читай також: Кусай мене: 10 Insta-красунь з їжею в руках

Норвежка Іда Сківенес завела хобі: створювати здорові та красиво-творчі сніданки. На даний момент це подобається вже 274 тисячі підписників. Завдяки цьому Іда "піднялася" - замовлення на свої кулінарні шедеври приймає у найкращих ресторанів та великих компаній Норвегії.

 

Церемонія Valentine's Day with Good Hedge-hug Lunch. ❤️Made for @babblemakes for delightful #lunchboxlove series.

A post shared by idafrosk (@idafrosk) on

8. Camille Becerra

Читай також: Їжа вулиць: названий найсмачніший фастфуд

Каміль Бекерра - нью-йоркський шеф-кухар, за плечима має 15 років досвіду роботи в ресторанах та участі у кулінарному реаліті-шоу Top Chef. Сьогодні працює в ресторані Navy і веде свій Instagram. В нтому майже щодня з'являється щось нове та смачне.

 

La Nouvelle Cuisine tableware from @merciparis during my chef residency there — all documented in the pages of the current issue of @dominomag ♥️ thanks @kateberryberry and @redgravey

A post shared by Camille Becerra (@camillebecerra) on

9. Jamie Oliver

Читай також: Смажена їжа: як зробити її нешкідливою

Джеймі Олівер - британець, випустив 19 кулінарних книг і вважається найбагатшим шеф-кухарем у світі. У своїй власності має цілу гастрономічну імперію, в якій є:

  • десятки ресторанів у всьому світі;
  • марка посуду;
  • бренд приправ.

А ще у Джеймі є Instagram, над яким працює SMM-відділ багатія: менеджери активно наповнюють сторінку знімками смачних страв. Ось одна з них:

 

We all come in different shapes, sizes and colours even Tomatoes that's what makes life so bloody exciting .... What's your favourite tomato dish ???? #jamieoliver

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

10. Sunday Suppers

Читай також: До рота мені піцу: 15 сексі-жінок з їжею в зубах

Це кулінарна спільнота фуд-стилістів із Брукліна. Засновник - фотограф Карен Мордехай . Зазвичай "члени партії" організовують та проводять кулінарні заходи, майстер-класи та комерційні зйомки. А у вільний від роботи час постять у Instagram щось на зразок наступного:

 

Hope everyone is enjoying a warm and merry holiday. ✨

A post shared by Karen Mordechai (@sundaysuppers) on

Читай також: Які страви їдять олімпійці

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK