Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Тім Браун, співголова Allbirds (компанія-виробник еко-взуття з мільярдним оборотом), розповідає не тільки про те, як накачати м’язи кора, а ще й як отримати задоволення під час виконання навіть доволі важких вправ.

Затока Сан-Франциско. Холодне повітря. Вереск чайок. Колихання хвиль під мостом Золоті Ворота. Хрускіт тихоокеанського бруду під ногами. Коли Тім Браун біжить, він залишає свій телефон і зосереджується на природі та своєму диханні. Його улюблена пробіжка — 8 км вздовж набережної Сан-Франциско (від Кріссі-Філд до Хопперс-Хандс) до таблички біля основи мосту. Потім розворот на 180° — і знову 8 кілометрів.

«Для мене фізичні вправи — це час побути на самоті і це спосіб перезавантажитися, — каже 41-річний Браун, співгенеральний директор і співзасновник Allbirds. — Я відключаюся від справ, відпускаю свої думки та насолоджуюсь прекрасними краєвидами. До речі, ідея створити і підтримувати компанію Allbirds виникла саме завдяки регулярним пробіжкам по цьому маршруту».

menshealth.com

До фізичних вправ директор так відносився не завжди. Уродженець Нової Зеландії 8 років грав у професійний футбол, у 2010 році він брав участь у чемпіонаті світу зі збірною Нової Зеландії. «Як професіонал, ти щодня працюєш над самовдосконаленням і оцінюєш результат, — каже Тім. — Раніше саме так і робив. А от зараз я більш гнучкий. Просто зрозумів: ми маємо тенденцію переоцінювати те, що можемо зробити або чого саме досягти в короткостроковій перспективі. І майже завжди недооцінюємо довгострокову перспективу. Я глибоко вірю в комплексний вплив поступового покращення — у роботі, житті та фізичній формі».

Читайте також: 15-минутная тренировка для сжигания жира

Сьогодні батько двох дітей віком до 5 років зазвичай тренується через день від 30 до 45 хвилин. Виконує високо-інтенсивні вправи. Зазвичай Браун робить 2 пробіжки на свіжому повітрі + 1-2 сесії в тренажерному залі, а також відвідує заняття йогою або їздить на велосипеді. Яку б вправу Тім не виконував, він намагається досягти її за допомогою серії основних рухів.

menshealth.com

Можливо, Браун вже не тренується з таким маніакальним запалом, як у свої «футбольні роки», але він все одно для себе встановлює орієнтири. Один з них — пробігти 10 км  менш ніж за 40 хвилин. Це доволі серйозне інтенсивне випробування на швидкість та витривалість, потребує високого темпу.

«Я змагаюся ні з ким, крім самого себе, і це завжди дає мені відчуття того, в якому стані моя фізична форма і де мій пік, — каже Тім. — Зазвичай я не встигаю, і це завжди хороше спонукання бути більш послідовним, їсти трохи краще або відпочивати трохи більше. І обов’язково виконувати наступні 6 вправ». 

Про які вправи говорить Тім?

Спочатку, кілька секретів мільярдера.

menshealth.com

Тренування «Frenemy»

«Після розминки виконуй п’ять 3-хвилинних інтервалів бігу у найшвидшому темпі, який можеш підтримувати. Відпочивай 1 хвилину між перервами. Це лиш 19-хвилинна сесія, але вона тебе знищить повністю».

Їжа для відновлення

«Банани. Це легко: схопив і погнав».

Мотиваційна мантра

«Іноді ти не зовсім впевнений, що хочеш на пробіжку. Мовляв, холодно, стомлений і все таке. А з іншого боку після тренування матимеш кайф від того, що ти зробив це».

Взірець

«Рой Кін. Запальний ірландець, півзахисник Манчестер Юнайтед. Я завжди захоплювався його конкурентоспроможністю. Шукайте собі тих, на кого готові рівнятися».

Фітнес-цілі, коли тобі 100

«Залишитися живим було б гарним початком. Робити якісь вправи через день і підтримувати цей барабанний бій зробило б мене дуже, дуже щасливим».

menshealth.com

Як накачати м’язи кора: 6 вправ Тіма Брауна

Corner-Office Core Session

Браун має стандартну серію вправ для зміцнення кора та преса. Потрібно виконувати 3 кола, кожен рух — по 60 секунд

1.       Бічна планка на праву сторону

Стоячи в планці, стискай корпус і сідниці.

2.       Випад з Т-подібним скручуванням

Витягни руки та побертай тулуб у кожному повторенні. Через 30 секунд міняй сторону.

3.       Віджимання

Намагайся виконати до 15-20 повторень.

4.       Міст з підйомом ніг

Ляж на спину, ноги зігни в колінах, п’ятки — поруч з сідницями. Підніми тулуб. Далі по черзі піднімай стегна.

5.       «Стоячий шпагат»

Стань на 1 ногу. Потім нахиляйся, витягуй руки вперед і піднімай іншу ногу позаду себе. Затримуйся на 10 секунд. Потім те ж саме з іншою ногою.

6.       Бічна планка на ліву сторону

Не забувай добряче стиснути корпус і сідниці.

Залишилися сили — виконай ще одне коло із цих шести вправ. Щасти!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK