Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Є хитра штука, що називається емоційний інтелект. Одних природа їм наділила, і вони вміють керувати собою. А ті, кому воно не дісталося, читайте цю статтю

Американські вчені кажуть, хто вміє керувати своїми емоціями, рідше піддається стресу. Внаслідок цього більш успішний на роботі і в житті. Хочеш бути таким — проаналізуй іа запам'ятай кожен із наступних рядків.

 

Зведи до мінімуму домашню роботу

Читай також: Як зняти стрес: знайдено танець-антидепресант

Замість того, щоб полежати/відпочити, обдумати минулий тиждень та скласти плани на наступний, ти знову працюєш: прибирання, приготування, дитина тощо. Семиденний робочий тиждень без вихідних... Щоб такого не відбувалося, заплануй проведення домашніх робіт на певний час. Все за тим же принципом, що й із завданнями на роботі. Став дедлайни, вкладайся в строки. І вдома відпочивай, а не приходь на другу службу. Це рятує від стресу.

Вирубай смартфон

Читай також: Які емоції вбивають сильніше за сигарети

Ти на роботі перевіряв пошту, прийшов додому, і далі її моніториш та читаєш усі розсилки. Виходить, прийшов із роботи на роботу. Двадцять чотири години на добу сім днів на тиждень ти відповідаєш на запитання та в курсі всіх новин. А відпочивати колись? Так стрес точно не перемогти, навіть навпаки: створити всі умови для його виникнення.

Як зняти стрес: п'ять чоловічих способів

Як зняти стрес: п'ять чоловічих способів

Rebuild Your Vision

Хобі

Читай також: Як зняти стрес одним аксесуаром

Шикарний спосіб відволіктися від рутини. Читай, грай, гуляй, пиши, вари, паяй. Перевірено/доведено: шикарно відволікає від щоденної метушні, що згодом накопичується в голові і перетворюється на щось на кшталт стресу.

Побудь із сім'єю

У будні в тебе тонна турбот і буває не до сім'ї. Але у вихідні кров із носа приділили рідним та близьким якнайбільше часу та уваги. Вони ж сумують за тобою, таким діловим. Це буде приємно й на користь усім: як їм, так і тобі, містеру “купа справ”.

Як зняти стрес: п'ять чоловічих способів

Як зняти стрес: п'ять чоловічих способів

Playbuzz

Спорт

Читай також: 10 стресових чоловічих професій

Вже через 10 хвилин після початку тренування твоє тіло починає виробляти гамма-аміномасляну кислоту. Ця заспокійлива речовина, що бореться зі стресом, підвищує рівень твого емоційного інтелекту. Ще один плюс тренування: під час таких занять приходять нові ідеї. Особливо якщо тренуєшся на свіжому повітрі. Це, до речі, практикують багато успішних людей. Роби це й ти.

Бонус: пригоди

Читай також: Тест на стійкість до стресів: чи потрібен тобі відпочинок?

Щоб не нудьгувати, щоб не припасти пилом, щоб не стати бранцем стресу, плануй маленькі пригоди. Наприклад, похід у театр, на рок-концерт, банджі-джампінг, пейнтбол, стрибок із парашутом. Ну чи хоча б голи ноги та нафарбуй губи, як це зробив мільярдер Річард Бренсон. Кажуть, також допомагає весело боротися зі стресом.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK