Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Майк Тайсон, колишній чемпіон світу з боксу, ділиться своєю вражаючою історією зцілення та тверезості

Великий спортсмен мав блискучу кар'єру в рингу, але в житті за межами спорту він боровся з власними демонами, які майже знищили його. Він відверто розповідав про свою боротьбу з алкоголем і наркотиками, стикався з тюремним ув'язненням і опинявся на самому дні, але в результаті зміг покінчити зі згубними звичками, щоб врятувати свою сім'ю.

Мало не помер від алкоголізму

Майже вісім років тому Тайсон зіткнувся з критичною ситуацією, коли його відносини з нинішньою дружиною Лакіхою Спайсер виявилися на межі руйнування через його пристрасть до алкоголю. З того часу минуло багато часу, і Тайсон зміг подолати свою залежність, почавши вести набагато здоровіший спосіб життя.

У 2013 році Тайсон вперше голосно зізнався у своїх проблемах із алкоголем. Він відкрито заявив про те, що знаходиться на межі смерті, і висловив бажання змінися.

"Я хочу вести тверезий спосіб життя. Я не хочу померти. Я був на межі смерті через свою жахливу залежність від алкоголю. Я хочу змінити своє життя" , - розповів тоді Тайсон в інтерв'ю ESPN.

Він також зазначив, що раніше довгий час зловживав наркотиками, але ухвалив рішення покінчити з цією згубною звичкою. "Вже шість днів я не п'ю і не вживаю наркотиків, для мене це справжнє диво" , - поділився 2013 року спортсмен в інтерв'ю американському телеканалу.

Сьогодні Тайсон зізнався, що минули роки, і період утримання від згубних звичок продовжував збільшуватися. Минулого року він знову нагадав про боротьбу з алкоголізмом. Коли він згадував свою молодість, у нього на очі навернулися сльози. Однак сьогодні, за його словами, він уникає алкоголю та не почувається комфортно в оточенні п'яних людей.

Все заради доньки

У недавньому епізоді подкасту Майка "Hotboxin' ", гостем якого був комік Стіло Брім, Тайсон розповів про те, що допомогло йому остаточно позбутися алкоголю. У минулому він кілька разів опинявся на межі самогубства, перебуваючи у стані сп'яніння. Але тепер він відмовився від алкоголю заради доньки. Тайсон зазначив, що більше ніколи не питиме, навіть якщо за це запропонують величезну суму грошей.

Таким чином, Майк Тайсон пройшов довгий і важкий шлях одужання. Його історія є чудовим прикладом того, як сила волі, підтримка близьких та наполегливість можуть допомогти подолати навіть найважчі залежності та привести до нового здорового життя.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK