Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Гнучким стиль Преслі не назвеш: чого вартий лыше його золотий костюм з ламе, або розшиті стразами комбінезони з 70-х. Але король рок-н-ролу знав, як і коли образ треба зробити простішим

Безумовно, Елвіс мав своєрідне ставлення до стилю. І тому в його великому гардеробі часто можна було знайти щось середнє між несмачним сценічним одягом та вишуканими вбраннями, які, до речі, для нього часто шив сам Сай Девор.

· Сай Девор - "зоряний кравець", який також одягав " Щурову зграю" ("Rat Pack" - неформальна тусовка зірок американського кіно і шоу-бізу).

Зрозуміло: одягати золотий костюм з ламе або стрази в офіс чи бар захоче лише дивакуватий. Але якщо копнути глибше, то в стилі Преслі можна помітити не тільки блискучі сценічні луки, а й одяг, який тобі теж буде доречним.

Читайте також: Джорджіо Армані: 10 заповідей стилю від ікони світу мод

1. Куртка Harrington. Привабливість позачасом

bamfstyle.com

Навіть схиблений на новаторстві Елвіс знав, коли слід звернутися до класики. Дизайну вітрівки Baracuta G9 було понад 20 років, коли Преслі переніс цю куртку для гольфу з поля на екран. І сталося це у фільмі «Кінг Креол» у 1958 році.

Незрозуміло кому належить ідея: легендарному дизайнеру з костюмів Едіт Хед чи самому Елвісу. Але модна зірка в G9 кам'яного кольору стала народженням нового стилю, який пізніше підхоплять Стів МакКвін, Френк Сінатра, а також Райан О. Ніл. Завдяки персонажу останнього (телесеріал Пейтон-Плейс) куртка і стала відомою у всьому світі під назвою Harrington.

bamfstyle.com

2. Яскраві смуги – не тільки для ув'язнених

bamfstyle.com

Так, за бажанням Елвіса тюремна уніформа у фільмі «Jailhouse Rock» 1957-го виглядає жорсткішою за звичну. Але його барвисті смугасті сорочки в пізніших фільмах (наприклад, «Весело в Акапулько») — це вже сміливі самобутні смужки, з якими: і він не був, і ти не будеш не схожий на зека, що щойно «відкинувся».

zara.com

Читайте також: Від майки до смокінгу: еволюція стилю Деніела Крейга (ФОТО)

3. Стиль «Алоха»

pinterest.com

Мюзикл Елвіса 1961 року "Блакитні Гаваї" сприяв не тільки розвитку туризму на Гавайських островах, але й популяризував тамтешній яскравий алоха-стиль. Тропічні сорочки до фільму були в тренді, але король рок-н-ролу виніс їх на новий рівень. Минуло вже 60+ років, а барвисті гавайські сорочки з квітковими принтами у спекотний сезон досі не виходять із моди.

oldnavy.gap.com

4. Великі сонцезахисні окуляри

bamfstyle.com

Не обов'язково це повинні бути авіатори TCB збільшеного розміру і дужками з отворами. Головне, щоб у їхній великій оправі твоє обличчя виглядало привабливо.

ray-ban.com

Читайте також: Наймодніший чоловік 2010-х: еволюція стилю Девіда Бекхема

5. Сині замшеві туфлі

bamfstyle.com

Blue Suede Shoes — не лише легендарний сингл, в якому Елвіс своїм слухачам наполегливо рекомендує не наступати на сині замшеві туфлі. Це ще й бунт проти популярних яскравих чорно-білих туфель на шнурівці, які виглядали ще яскравіше на чорно-білих екранах 1950-х років.

opumo.com

· Цікавий факт: Blue Suede Shoes - пісня Карла Перкінса, яку він запропонував заспівати Елвісу Преслі .

Сині замшеві туфлі часто можна бачити і в ранніх фільмах молодого Елвіса . Все завдяки невтомній праці художниці по костюмах Кетрін Мартін , яка працювала в парі з висококласним дизайнером Маноло Бланіком .

Ні Перкінс, ні Преслі не вказали, який саме відтінок синього має бути. Тому сміливіші джентльмени сьогодні взувають пенні-лофери зі стильним темно-синім замшевим верхом, надаючи взуття відтінку рокабіллі. А яким «blue suede shoes» надаєш перевагу ти?

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK