Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Спорт та стиль були пов'язані завжди. Особливо у баскетболі. Про це сьогодні і поговоримо

За останні 10 років світ НБА пройшов пліч-о-пліч з фешн індустрією довгий шлях. І сьогодні майже кожен гравець має особистого стиліста, оскільки всі вони постійно під прицілом сотень камер, мільйонів очей… І в чому-небудь з'являтися просто не можна.

Сьогодні розглянемо 15 найстильніших гравців сезону 2022-2023 років. Відбір проходив за досить строгими параметрами. Були враховані:

· Послідовність (ніяких разових варіантів);

· Експериментальність (далеко не всім вдається поєднати, здавалося б, непоєднуване);

· Просунутість у смаку (так, джинси та кросівки - це класика, але комусь вдавалося розсунути межі свого стилю).

Тут є різні баскетболісти. Про деяких ти ніколи не чув. Але зараз ми оцінюємо не вміння закидати м'яч у кільце. Тут ми збираємося подивитися, як ці хлопці одягаються. І, можливо, щось почерпнути собі.

Отже, найстильніші гравці НБА сезону 2022-23.

Instagram.com

15. Френк Джексон

Найменш відомий гравець у цьому списку, однак це не заважає йому демонструвати неймовірні образи. Не сумніваємося: він точно потрапляв би до ТОПів відомих модників, якби все ще був у списках НБА.

· Сьогодні Джексон грає за Salt Lake City Stars в лізі G. Але, оскільки він - колишній гравець Detroit Piston, можливо Френк скоро повернеться до НБА.

Щодо стилю, Джексон — великий фанат вуличної моди. На відміну від інших гравців у лізі, він не має імідж-мейкера, одягає себе сам. І це баскетболістові не заважає створювати культовий образ і таким чином виділятись у лізі, повній гравців-однодумців.

Instagram.com

14. Кайл Кузма

На перший вид стиль Кайла - вплив його друга, супермоделі Вінні Харлоу. Але ні: з першого дня появи у лізі Кузма дивував вбранням. Нападник «Washington Wizards»  не завжди шокує своєю химерною зовнішністю. Але коли він це робить, то очевидно демонструє майстер-клас.

Instagram.com

13. Бен Сіммонс

Минулого року Сіммонса не часто бачили на майданчику через травму спини. Але це не вплинуло на його незмінно гарний стиль. Поява на корті Вімблдона зі своєю партнеркою Майєю Джамою, присутність на іграх плей-офф своєї нової команди «Brooklyn Nets» – невимушений, чистий стиль Бена завжди залишався незмінним.

Читайте також: Як виглядати стильно: поради Крістіана Бейла

Instagram.com

12. Д'Анджело Рассел

Міннесота дуже далека від яскравих вогнів Лос-Анджелеса, Сан-Франциско та Брукліна (трьох команд, в яких Д'Анджело грав до приходу в Timberwolves). Але Рассел не дозволив цьому зламати свій стиль. Великий шанувальник крою та шиття, японських брендів (наприклад, Visvim) і стриманості, у порівнянні з рештою Д'Анджело виглядає спокійно, не кричуче. Але все ж так само ефектно, як і деякі інші в цьому списку.

Instagram.com

11. Кріс Пол

Колись Пол любив мішкуваті речі, одягався в мас-маркеті, і навіть одягав футболки із зображеннями інших баскетболістів (наприклад, Бріттні Грайнер). Сьогодні Кріс вже ветеран НБА, і тому зобов'язаний одягатися стримано. І в нього щодо цього все круто. Хоча трохи експериментальності дозволило б йому піднятися вище в цьому списку.

Instagram.com

10. Леброн Джеймс

Король. Був у лізі майже 20 років і майже весь цей час досягав успіхів. Де б Джеймс не знаходився (на майданчику або поза ним), він завжди бездоганно виглядає: чи буде на ньому люксовий костюм-шорти від Thom Browne або щось із блошиного ринку в стилі Cactus Plant. Зараз Леброн вступає у свій 19-й сезон, отже, може представити нам ще не один цікавий лук.

Instagram.com

9. Патті Міллс

З моменту переходу в "Brooklyn Nets" Патті сильно змінив свій стиль. Тепер він великий шанувальник широких штанів і поношеного робочого одягу. Так, звучить не дуже гламурно, але Міллсу таки завжди вдається виглядати "на всі 100 ".

Читайте також: Костюми, окуляри та бейсболки: еволюція стилю Леонардо Ді Капріо

Instagram.com

8. Келлі Убре мол.

Один із найзапекліших експериментаторів у НБА. Постійно носить розкручені і всіма улюблені бренди (Chrome Hearts і Amiri ). Та й взагалі його можна зустріти у всьому: від шкіряного шику S&M - і до робочого одягу OG. А ще Убре створив власний бренд — Dope$oul, і тепер він не лише стильний баскетболіст, а й дизайнер.

Instagram.com

7. Джейлен Грін

Грін так само гарний як поза майданчиком, так і на ньому. То чорна дута куртка зі штанами клеш під рожеві кросівки, то яскраво-зелені пухирчасті капці під коричневі шорти... Слідкуватимемо за цим спортсменом не лише на червоній доріжці, а й під час ігор НБА.

Instagram.com

6. Джейсон Татум

Джейсон Татум - суперзірка: вивів "Boston Celtics" у фінал НБА, завдяки чому закріпив за собою в баскетболі почесне місце. У світі мод в нього ситуація не гірша: скроєні куртки, в'язані сорочки та раптово дикі комплекти із шортів та піджака у рожевому кольорі… Все це — круті маневри, якими Татум жонглює так само легко, як і м'ячем на майданчику.

Instagram.com

5. Рассел Вестбрук

Справжній лідер модної хвилі в НБА: проклав шлях, яким пішли багато баскетболістів. Рассел не знає меж, тому постійно поєднує божевільні кольори, оголює груди, створює химерні образи та силуети.

Instagram.com

4. Девін Букер

Гравець Phoenix Suns та бойфренд Кендал Дженнер. Створив невимушений стиль західного узбережжя, що нагадує про Лос-Анджелес, де він проводить багато часу. Девін любить вільний одяг, кеди Converse Chuck Taylor, черевики та робочі куртки.

Instagram.com

3. Пі Джей Такер

У ветерана Philadelphia 76ers найглибше та витонченіше почуття стилю. Такер - легендарний снікерхед, що зібрав шалену колекцію рідкісних кросівок. І його стиль безперечно не зупиняється на досягнутому: двобортні блейзери з панамами та шортами, водолазки, комбінезони, оксамитові костюми, балаклави… Що завгодно. Але все одно круто.

Читайте також: Поза часом: ТОП-10 ікон чоловічого стилю

Instagram.com

2. Джордан Кларксон

Безперечно, один із королів НБА. Відрізняється виразним стилем: від мішкуватого гранжу - до спідниць Thom Browne. Слідкуватимемо і далі: подивимося, до чого він «докотиться».

Instagram.com

1. Шей Гілджес-Александер

Шей ніколи не боявся діяти жорстко, але завжди робив це елегантно та вишукано. Він постійно приковує погляди. Від Met Gala до New York Fashion Week Гілджес-Александер цього модного сезону був присутній скрізь. І в чому б не був одягнений, завжди виглядав стильно.

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK