Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Усіх стадій кохання існує лише п'ять. Зламатися стосунку можуть уже на третій. Що це за стадії? І чим така страшна стадія №3?

Американський психолог Джед Деймонд провів 40 досліджень, в результаті яких і дійшов висновку: існує п'ять стадій кохання, третя з яких часто стає прощальною. Як її пережити і взагалі що це за стадії — читай далі.

1. Закоханість

Читай також: Як пережити жіночу істерику: 2 перевірених поради

Це коли ендорфіни товстим струменем щастя б'ють із твоїх вух. У тебе купа надій на твою партнерку. Тобі здається, що вона ідеальна. У тебе велике почуття міцного кохання, ти впевнений: воно тебе (вас) не покине до трунної дошки.

2. Старт офіційних відносин

Це коли квітково-цукерковий період із побаченнями змінюється спільним проживанням. Ну чи хоча б регулярним сексом. Нарешті ви разом, належите один одному з головою та повністю. Ви робите що хочете. Робите коли хочете. Робите як хочете. Загалом ще одна стадія кайфу.

На якій стадії кохання твої стосунки можуть зламатися

На якій стадії кохання твої стосунки можуть зламатися

depositphotos.com

3. Розчарування та облом

Читай також: Подружня зрада: вся правда про інтим поза шлюбом

Вона стає передбачуваною. Вона починає тобі набридати. Вона починає тебе дратувати. У тебе виникає бажання зробити паузу. Або взагалі визнати, що ти помилився, що це не твоя людина. Так, тобі з нею було добре... Але це в минулому.

4. Прощання з ілюзіями

Це період, коли ти перестав жити ілюзіями. Ти побачив реальну людину, з усіма її сильними сторонами та недоліками. Ти навчився сприймати її такою, якою вона є. І готовий терпіти її до упору.

На якій стадії кохання твої стосунки можуть зламатися

На якій стадії кохання твої стосунки можуть зламатися

depositphotos.com

5. "Високе кохання"

Читай також: П'ять типів жінок, з якими нам не хочеться сексу

Між тобою і твоєю дівчиною виникає настільки сильний зв'язок, що він допомагає вам не звертати увагу на розбіжності та сварки. Ви вже не просто живете вдвох. Ви живете удвох заради спільної високої мети.

На цій стадії закохані зазвичай починають думати, діяти, творити як єдине ціле. Якщо зі своєю пасією ти зміг дотягнутися до цієї стадії, можеш впевнено заявляти:

"Це моя друга половинка".

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK