Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Підтримка ідеальної гігієни та стану речей за рекомендаціями фахівців

Регулярне прання одягу та білизни є невід'ємною частиною підтримки їх якості та гігієни. Щоб запобігти появі бактерій та старих плям, рекомендується дотримуватися рекомендацій фахівців щодо частоти завантаження пральної машини вашими речами.

1. Простирадла: раз на тиждень-два

Необхідність прання простирадлом не пов'язана лише з наявністю крихт. Щоночі на постільній білизні залишаються бактерії, піт та інші рідини. Тому прати простирадла рідше двох разів на місяць не рекомендується.

2. Подушки: раз на півроку

Наволочки, як і простирадла, вимагають регулярного очищення, оскільки вони не знаходяться у водонепроникних чохлах. Більшість подушок можна прати у пральній машині без застосування хімічних засобів. Якщо подушка не повертається до звичайної форми після натискання, це сигнал про необхідність придбати нову.

3. Наматрацник: раз на місяць-два

На наматрацнику накопичується менше бруду, ніж на простирадлах, але він все ж таки вимагає очищення. Деякі наматрацники можуть бути випрані вручну або передані у хімчистку.

4. Килимок у ванній: раз на тиждень

Килимок у ванній кімнаті швидко забруднюється, більше, ніж ви думаєте. Якщо килимок із бавовни або синтетичного матеріалу, його можна випрати разом із рушниками. Килимок з гумовою підкладкою слід прати окремо на делікатному пранні.

5. Рушники: раз на тиждень

Особливо, якщо вони висихають на сушарці для рушників. Рекомендується прати рушники за максимально можливої для них температури, і, за бажанням, можна додати пом'якшувальний гель.

6. Піжама: після трьох одягань

Пам'ятаєте, скільки всього цікавого залишається на постільній білизні? І ми саме про це!

7. Одяг: штани - кожні три дні

Для найкращого результату рекомендується розділяти одяг за кольорами та типами: білий окремо, кольоровий окремо, джинси окремо. Це допоможе уникнути пошкодження тканин при терті та зберегти їх у хорошому стані.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK