Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Як добре виглядати в подорожі, не тягнучи за собою десять валіз? Відповідь на це запитання дають любителі туризму

Часто ти не думаєш про свій стиль під час подорожей. І дуже дарма: одягаючись красиво, зможеш справити приємне враження та отримати підвищений клас обслуговування. А крім цього, найкраще ставлення з боку бортпровідників, співробітників залів очікування та інших професіоналів у сфері туризму.

Ну, та Бог із ним, цим обслуговуючим персоналом. Гарно одягаючись, ти навіть можеш привернути (і обов'язково привернеш) увагу красивої дівчини.

Так, розуміємо: під час подорожей ти навряд чи носитимеш костюм-“трійку”. Але чоловік все одно повинен виглядати елегантно, - стверджує Олексій , успішний онлайн-підприємець, який любить подорожі. — Як людина, яка часто знаходилася в дорозі, я пакую свою валізу штанами або спортивними штанами, м'якою футболкою, кросівками та аксесуаром, що завершує мій образ, — навушниками з шумоподавленням. Незалежно від того, як довго і куди летіти, такий гардероб — те, що мені потрібне ”.

Окей, Олексію, ми тебе почули. А що радять інші мандрівники?

Читайте також: 15 кожаных сумок, с которыми не стыдно ехать в командировку

Unsplash

1. Взаємозамінний одяг

Обирай одяг, який можна використовувати взаємозамінно. Тобто упаковуй у валізу сорочки, шорти, штани та куртки нейтрального кольору, які можна використовувати у поєднанні між собою. І так: подумай про вибір одягу не надто повсякденного, але й не дуже ошатного. Ціль - луки, придатні для будь-якої ситуації.

"Ключем до того, щоби залишатися стильним під час подорожі, є розуміння основної різниці між бажаннями та потребами", - стверджує Алан Ховард , стиліст і ще один любитель подорожей.

Експерт радить брати з собою різноманітний одяг — щоб відповідати умовам, що постійно змінюються. "Подорожуючи з ручною поклажею протягом двох років, я зрозумів, що ключовий момент — наявність основних речей. Наприклад: дві пари джинсів, одна гарна куртка (для холодної погоди), а також дві високоякісні сорочки на ґудзиках у стилі Henley . Останні можна носити як під ділові костюми, так і зі шортами, і навіть використовуватиме похід до нічного клубу ”, — стверджує Алан .

Unsplash

2. Заходи, в яких братимеш участь

Заздалегідь переглянь календар заходів, у яких запланована участь. Відповідно кожному з них обирай вбрання, яке запакуєш у валізу. І не зайвим буде подумати, як ці речі можна комбінувати між собою.

Мої предмети першої необхідності в поїздках - це класичні сорочки або футболки без логотипів, - каже підприємець Маршалл Террін, який вже майже живе в літаках та поїздах. — Намагаюся брати речі, які не треба здавати у хімчистку. Наприклад, колекція Traveller від SuitSupply . Вона включає сині джинси і дизайнерський ремінь. Ах так, ще аксесуари. Це важливо. Мій фаворит - годинник Rolex . Але це може бути браслет, який підкреслить твою індивідуальність і вибір кольору. Щодо взуття, то для мене це завжди коричневі класичні туфлі”.

Читайте також: Как сложить рубашку, чтобы не помялась

Unsplash

3. Одяг, в якому почуваєшся комфортно

Який сенс гарно вбиратися, якщо тобі не так комфортно? Це може позначитися на твоїй енергії, поведінці, спілкуванні тощо. Але й натягувати старі штани з кишенями на стегнах а-ля «карго» — теж дурнциця. Дотримуйся балансу між зручністю та луком стильного чоловіка.

"Я зазвичай обираю класичну ультрам'яку футболку преміум-класу в поєднанні з легкими джоггерами і парою кросівок Christian Louboutin. Ну і окуляри Givenchy”, — розповідає про свій лук Аарон Джетсеттер Сазерленд, підприємець, який володіє тревел-компанією подорожей класу люкс.

Unsplash

4. Впевнений чоловік

Вбирайся стильно, зручно, збирай валізу у відповідність до запланованих івентів, включай варіанти взаємозамінного одягу… Роби що завгодно. Головне - одягайся як впевнений у собі чоловік.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK