Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Нам є про що розповісти, а вам є що спробувати

Коли ти зірка, і люди купують все, на чому є твоє ім'я чи обличчя… Чому б не створити власний бренд і почати робити те, що сам любиш випивати спокійними вечорами…? Певно, так і подумали ці спортсмени

Знаменитості хочуть орієнтуватися на продукти високої якості - свого роду символ вишуканості та стилю. Це стосується не лише їжі, а й алкоголю. І для тебе не є новиною, що багато хто любить випивати спиртне під час перегляду ігор улюблених команд.

Про це знають усі: від самих уболівальників і до зірок спорту. Останні цим й вирішили скористатися. Так і з'явилися ось ці бренди алкоголю.

golf.com

1. Абрахам Ансер - професійний гольфіст (США)

Засновники - Абрахам Ансер і Арон Маркес. Це давні друзі, які все життя мають сильну пристрасть до своєї мексиканської спадщини і текіли. Майбутні партнери познайомилися під час участі у турнірі PGA Tour Pro-Am. Хлопці випили, потоваришували… А потім вирішили створити власний бренд текіли – Flecha Azul.

houstonfoodfinder.com


2. Енді Роддік - професійний тенісист, колишня перша ракетка світу (США)

Свій бренд Енді назвав Sweetens Cove Bourbon. Sweetens Cove - це 9-лункове гольф поле в долині Секуачі в Теннессі. Чому саме бурбон - бо перед матчами на цьому знаменитому полі для гольфу гравці завжди випивають церемоніальну стопку бурбона.

Sweetens Cove Роддіка витримується і переганяється в Теннессі, потім змішується в Центральному Техасі — Маріанною Івз, майстром дистиляції та партнером Енді з бізнесу.

laudrup11.com

3. Бріан Лаудруп — футболіст: півзахисник та нападник (Данія)

Виробляє сухий джин та рожеве вино під назвою Laudrup. Перший народжується з використанням одинадцяти ретельно відібраних рослинних компонентів. Серед них — ревінь, один із найпопулярніших продуктів серед датських десертів.

«Для нашої невеликої родини — Laudrup Ltd. - Це проект мрії. Ми провели цілих чотири роки в Шотландії, щоб увібрати традиції виробництва сухого джину. Це був прекрасний час. І я радий, що зараз воно приносить плоди», – радіє Бріан.

woodsonwhiskey.com


4. Чарльз Вудсон - гравець в американський футбол (США)

Любить віскі та вино. Тому виробляє… віскі Woodson Bourbon та вино Woodson Napa Valley Cabernet Sauvignon. Напої настоюються у бочках із французького дуба. Дегустатори кажуть, алкоголь цього футболіста що треба.

sugarlands.com

5. Чіппер Джонс - бейсбол, вища ліга (США)

Один із найіменитіших бейсболістів приєднався до родини Шугарлендів, і тепер він — частина команди, яка виробляє самогон Shugarland's Shine Sweet Tea Moonshine. Зверніть увагу на тару, в якій продається дрінк. Це банка. У ній, до речі, після використання можна закривати солоні огірочки.

nofuchsgivendistillery.co.uk

6. Крістіан Фукс - футболіст (Австрія)

Фукс - у минулому чемпіон англійської прем'єр-ліги. Саме тому його No Fuchs Given Spirits виробляється саме в Англії. Коментарі Крістіана: «Мій бренд – це не просто спиртне, це вибір способу життя. Це бути сміливим. Це відрив від норм суспільства та розрив зведених правил. Де є самовираження, там завжди є і No Fuchs Given Spirits».

entrepreneur.com

7. Конор Макгрегор - ірландська зірка UFC, колишній чемпіон у легкій ваговій категорії

Автор ідеї - Кен Остін, бізнесмен, який створив з Дуейном Джонсоном текілу Teremana Tequila і з репером Jeezy Tequila Avion. Кен звернувся з Макгрегора з пропозицією заробити ще трохи грошей. Конор, звісно, ідею підтримав. Так і народився Proper Twelve Notorious Irish Whiskey.

topshelfwineandspirits.com

8. Крісті Керр - професійна гольфістка (США)

Керр у партнерстві з виноробом Хелен Кеплінгер заснувала бізнес у 2013-му. Бренд назвала Christie Kerr Wines & Kerr Cellars Winery . 2020-го міноритарний пакет акцій компанії викупили Constellation Brands . Але це не заважає Крісті і до цього дня виробляти вина з долини Напа округу Сонома і залишатись однією з власниць бренду.

larrythewineguy.net


9. Девід Фрост - професійний гольфіст (ПАР)

Разом із сім'єю вже понад 60 років займається виноробством. Виноградник його батька був першим місцем, де Девід бив по м'ячу. Кишенькові гроші, які маленький Фрост витрачав на ключки, він заробляв на збиранні винограду.

1994-го сімейна традиція продовжилася: у виноробному регіоні Паарл Девід викупив виноградник площею 300 акрів. А 1997-го зробив свої перші 3000 ящиків Каберне Совіньйон .

dennisrodman.com

10. Денніс Родман - баскетболіст (США)
У 2013-му уклав партнерську угоду з Premiere Brands Inc. Спільно вони запустили виробництво горілки Bad Boy. Щоправда, бренд проіснував недовго. А жаль.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK