Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Купажований Barrell Bourbon Batch 021 був визнаний найкращим бурбоном року. І чим він такий гарний?

Престижний Всесвітній конкурс алкогольних напоїв у Сан-Франциско виявив переможця в категоріях "Найкращий бурбон" і "Найкращий малосерійний бурбон" - унікальна суміш із трьох видів бурбону, дистильованого та витриманого в Теннессі, Індіані та Кентуккі (любиш бурбон - тобі сюди ).

Barrell Bourbon Batch 021. Как думаешь, сколько стоит?

Barrell Bourbon Batch 021. Как думаешь, сколько стоит?

maxim.com

Читайте також: Сколько стоит самый дорогой виски в мире

Barrell Bourbon Batch 021 отримав гран-прі на щорічній виставці спиртних напоїв, незважаючи на те, що багато експертів із бурбонів часто не вважали змішані віскі вартими уваги. Щоправда, це не перша велика нагорода, отримана Barrell Bourbon Batch 021, - раніше він отримав премію Whiskey Advocate's Editor's Choice Winter 2019 та вражаючий рейтинг 94 зі 100.

Солодкі та трохи підсмажені аромати кокосового мигдального печива у цьому бурбоні врівноважені зеленим яблуком. Вторинні ноти включають привабливі п'ять спецій, коробку сигар та темну вишню. Аромати справді відповідають очікуванням, оскільки масляні ноти поєднуються з ніжними спеціями, цукатами, арахісом та смаженими персиками.

Barrell Bourbon Batch 021. Получил гран-при на ежегодной выставке спиртных напитков

Barrell Bourbon Batch 021. Получил гран-при на ежегодной выставке спиртных напитков

maxim.com

Читайте також: Ко Дню святого Патрика: 5 лучших виски-баров Британии и Ирландии

На завершення відчувається цілий каскад ароматів імбирних та пряних спецій, печених персиків та горіхів пекан, що перебувають у повній гармонії. Це багатогранний бурбон, який захоплює та інтригує. Заготовлено всього 106 пляшок Barrell Bourbon Batch 021, кожна з яких поки що доступна за $80.

Усією редакцією зібралися та подумали: бурбон – добре, але найстаріший ірландський віскі краще. Хоча є серед нас фанати і коньяку (навіть коньяку, приготовленого своїми руками )

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK