Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

На фізичну активність вдома можна подивитися з іншого боку

Виявляється, скинути пару зайвих кіло і трохи підтопити жирок, що зав'язався на пивному черевці, можна просто займаючись домашньою роботою. І це не менш ефективно, ніж "ґвалтувати штангу" у спортзалі. Так, для того, щоб схуднути достатньо…

Грати з дітьми

Це «коштує» дорослій людині ні багато на мало – 250 ккал на годину. Чим не привід молодому татові зайнятися своїми нащадками? Особливо хороші для схуднення всі ігри з м'ячем на повітрі, а також хованки та спільне відвідування басейну.

Прибирати в квартирі

Генеральне прибирання квартири спалює 180 ккал на годину. Щоб збільшити цю цифру, увімкни музику і рухайся ритмічніше.

Пофарбувати стіни

За фарбуванням стін витрачається приблизно 200 ккал на годину. Причому відбувається це, коли ти починаєш пересувати меблі, щоб дотягнутися до стіни або коли миєш підлогу, прибираєш будівельне сміття, без якого ніколи не обходиться дрібний ремонт.

«Попахати» на городі

Витрата енергії на присадибній ділянці – близько 345 ккал на годину. А найефективніша вправа – це копання грядок. Та навіть проста прогулянка садом чи ділянкою теж допомагає схуднути – щось близько 160 ккал на годину. А якщо робити це інтенсивно, то організм спалить удвічі більше калорій. І не забувай глибоко дихати, аби покращити циркуляцію крові.

Прибирати постіль

Допоможе спалити 32 ккал за 10 хвилин. Хочеш при цьому ще й розім'ятися? Тоді, по-перше, завжди тримай спину прямою. По-друге, постав одну ногу попереду іншої, при цьому згинай ноги в колінах, коли потрібно опуститися до рівня ліжка. При кожному такому присіданні напружуй м'язи живота та сідниць.

Мити підлогу

Чищення килима пилососом та миття підлоги допомагає витратити 38-50 ккал за 10 хвилин. Непогано, але може бути краще. Хочеш, щоб прибирання пройшло як тренування? Пересувай ноги, не розгинаючи їх. Для максимального ефекту ходи великими кроками – калорії згорятимуть інтенсивніше.

Розвішувати білизну

При розвішуванні білизни витрачається близько 25 ккал за 10 хвилин. Мало? Тоді встань навшпиньки, випрями спину, втягни живіт і напружи стегна - так ти зміцниш м'язи стегон, сідниць, живота і непогано розімнеш ноги.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK