Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Гуляючи по вулицях, парком або лісом, ти отримуєш у кілька разів більше користі, ніж від звичайного тренування в спортзалі.

Насолодитися природною красою або незвичайною архітектурою - теж непогані бонуси. Але для організму прогулянка набагато корисніша, ніж заняття в задушливому спортзалі.

Поліпшення стану очей

Багато хто зараз проводить час за комп'ютером, і вдома, і на роботі, а це не найкращим чином позначається на стані очей: м'язи напружуються і перевтомлюються.

Саме тому, під час прогулянки є гарна можливість розслабити очі та знизити ризик розвитку короткозорості.

Поліпшення емоційного стану

Якщо осінь чи зима тобі приносять депресивні настрої – прогулянка це легко виправить. Під час ходьби виділяються гормони задоволення ендорфіни, як і під час тренувань, але у більшій кількості.

А прогулка с девушкой - приятное с полезным

А прогулка с девушкой - приятное с полезным

Pexels

Поліпшення роботи дихальної системи

Велика кількість кисню, що надходить в організм на вуличній прогулянці, сприяє збільшенню розмірів легень і покращенню їх роботи.

Полегшення болю у спині

Сидячий спосіб життя, як завжди, диктує свої правила, і виходить, що практично кожен з офісних працівників страждає на болі в спині. Рух, а особливо ходьба добре впливають на опорно-рухову систему, полегшуючи біль у кінцівках, що затекли, і спині.

Поліпшення сну

Регулярні прогулянки сприяють покращенню сну, оскільки кисень розслаблює організм, а перенасичення їм спричиняє сонливість. Саме тому після прогулянки так міцно спиться.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK