Якщо ти — затятий противник м'яса, а з тренажерці проводиш багато часу, тоді вчися годувати м'язи правильною їжею. Наприклад, кисломолочним сиром
Існує 6 видів кисломолочного сиру: жирний, класичний, напівжирний, знежирений, із добавками, кальцинований. Чим жирніший продукт, тим більше в ньому холестерину.
Читай також: Не тільки кальцій: навіщо і з чим їдять сир
№1
Кисломолочний сир – це збалансований продукт харчування, який легко засвоюється організмом. Цей продукт - саме те, якщо тобі терміново потрібно "заїсти" напружене тренування.
№2
Не лише жирна та шкідлива їжа, а й метаболізм теж веде до ожиріння. Але кисломолочний сир – це як “Містер Пропер” у посудомийному мистецтві. Щоправда, він не допомагає мити посуд та прибирати у будинку. Натомість покращує обмін речовин і, як наслідок, попереджає ожиріння.
№3
Цілющі властивості кисломолочного сир сприяють профілактиці туберкульозу, атеросклерозу, недокрів'я, захворювань печінки, підшлункової, нирок, шлунково-кишкового тракту.
№4
Молочний білок, що міститься в такому сирі, має величезну поживну цінність, але при цьому засвоюється в рази краще навіть пісного м'яса. Саме те, що треба коли втомлений і не має часу готувати м'ясо.
Читай також: Сильна їжа: ТОП-10 продуктів для бодібілдерів
№5
Кисломолочний сир – це багате джерело кальцію, фосфору, фолієвої кислоти, солей чи не всіх елементів таблиці Менделєєва, завдяки якому помітно покращується стан волосся, зубів, нігтьових пластин, кісткової тканини та нервової системи.
Це цікаво