Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Сексологи діляться своїми рекомендаціями.

Мистецтво прелюдії важливе для інтимної близькості з партнером. Багато хто думає, що знає про це все, але існують зони на тілі, на які часто забувають звернути увагу, але які здатні зародити справжню пристрасть. Сьогодні ми розглянемо п'ять таких місць, які, за спостереженнями професійних сексологів, можуть покращити ваші інтимні стосунки.

Читайте також: 5 аргументів, чому потрібно урізноманітнити секс для зміцнення ваших стосунків

Ну зовсім несподівано: чоловічі та жіночі соски

Гра з цією ерогенною зоною відіграє важливу роль у прелюдії. Чоловіки часто недооцінюють потенціал своїх сосків. Можливо, не відразу, але гра з сосками може сподобатися обом партнерам – як чоловікові, так і жінці.

Чутлива область навколо губ

М'язи в цьому місці і між губами та щоками дуже чутливі до дотиків. Багато хто забуває про нього, приділяючи увагу лише самим губам. Проведіть пальцем навколо губ – ви відчуєте легке збудження.

Під час поцілунку не потрібно лизати область навколо рота, це може виглядати дивно. Просто цілуйте її як завжди, потім проведіть кінчиком язика по межі верхньої губи. Повторіть це з нижньою губою. Спробуйте дозволити їй зробити те саме.

Unsplash

Нижня частина шиї

Це ерогенна зона між підборіддям і плечима, де шкіра тонша і сповнена нервових закінчень. Дотик у цій області може бути дуже приємним.

Почніть із поцілунків у шию зверху вниз. Проведіть подушечками пальців від плеча до поглиблення на шиї легкими круговими рухами. Потім цілуйте цю ділянку, зігріваючи її своїм диханням. Комбінація тепла та доторків може розслабити тіло та збудити партнера.

Unsplash

Боки

Ця ділянка між ребрами та стегнами має велику кількість нервових закінчень, і її стимуляція може передати тілу збудливі сигнали. Поцілунки, ніжні дотики, почніть з одного боку, проводячи пальцями або губами по цій області. Потім продовжіть з іншого. Це швидко запалить партнера.

Задня частина стегон

Є однією з найчутливіших ділянок тіла, і дотики до нього можуть викликати сильні збудливі реакції. Поступово рухайтеся зверху вниз по цій області, але будьте уважні до реакції партнера – дихання та рухи можуть сказати вам більше про його бажання. Зрештою, ключ до задоволення в тому, щоб обидва партнери насолоджувалися процесом.

Читайте також: 5 способів стати найкращим коханцем

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK