Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Ну, не в кишені з ключами, справді

Справжній чоловік завжди готовий до сексу – так каже нам стереотип. Як би там не було, варто знати, як зберігати і де має бути головний "щит" сексуального гіганта.

Головні вороги "гумового щита" - тепло, вологість, світло та тертя. Як правило, більшість чоловіків саме в таких місцях зберігають презервативи, і це – не найкращий варіант.

Портмоне і кишені - надто теплі місця для кондомів, а також часто в безпосередньому контакті з тілом, що сприяє руйнуванню латексу.

Читайте також: Только вдвоем: в Аргентине выпустили презервативы, открывающиеся только в четыре руки

Носиш презерватив у задній кишені? Ти піддаєш його тертю коли йдеш, сідаєш, нагинаєшся і так далі. До того ж, у кишені є ризик зачепити ніжну гуму ключами чи іншими гострими предметами.

Так хранить контрацептив точно не стоит

Так хранить контрацептив точно не стоит

pixabay.com

Не варто тримати презервативи й у ванній – підвищена вологість також руйнує латекс. Бардачок автомобіля або місце під прямим сонячним промінням - найгірший варіант, який можна придумати, адже температура там досягає максимальних значень.

А ось ідеальне місце для зберігання - тумбочка. Ще оптимально носити презерватив у сумці, але не на дні, а в кишеньці. Якщо портмоне розділене на відділення, ним також можна скористатися, але для цього варто підшукати кондоми в спеціальній, більш надійній упаковці.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK