Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Заслужена нагорода перед будинком Capitol Records має номер 2774.

Член Залу слави рок-н-ролу приєднався до своєрідного клубу легендарних музикантів, які мають зірку на Голлівудському бульварі. Серед них, наприклад, є Луї Армстронг, Майкл Джексон, Бі Бі Кінг та Джонні Кеш.

Звичайно, церемонія не могла пройти без Зої Кравиць. У своїй промові актриса вирішила підколоти батька: вона розповіла, що все життя дивиться на його оголені груди через напівпрозорі чи розстебнуті сорочки.

І якщо раніше це її бентежило, то зараз вона вважає, що Ленні може собі це дозволити. Також не обійшлося і без сентиментальних слів від дочки.

«Все моє життя люди запитують мене: «Як це мати крутого тата?» І моя відповідь - приголомшливо. Це просто чудово», - сказала Зої Кравіц на церемонії.

Читайте також: Marvel затягує пояси тугіше, але не здається: на що пішла студія заради порятунку майбутніх проектів?

Також на події були присутні Ченнінг Татум (наречений Зої) і Дензел Вашингтон - вони дружать з Ленні більше 30 років. Останній у своїй промові якраз наголосив на тому, що саме пов'язує їх із Кравицем.

«Він більше за друга, більше за брата. Ми немов близнюки, просто не схожі один на одного», - наголосив Дензел Вашингтон.

Наразі Кравіц працює над своїм 12-м студійним альбомом Electric Blue Light, реліз якого заплановано на 24 травня.

Відео церемонії:

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK