Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Чи достатньо ти і твоя дівчина гнучкі, щоби спробувати ці екзотичні пози для сексу?

Ти роками (а може й десятиліттями) робив це в місіонерській позі, зрідка міняючи її на догі-стайл. Але ж душа бажає свята… Так давай влаштуємо: спробуємо щось особливе. Наприклад, наступні 9 поз.

Зверни увагу: це не просто чергова добірка ілюстрацій. Це пози для сексу, які подужає не кожен. Але все ж тобі варто їх спробувати.

1. «Віденська устриця»

Назва говорить сама за себе: обидві щиколотки леді повинні бути біля її вух, таким чином повністю відкриваючи її вульву і складаючи тіло у форму устриці. Таке положення тіла відмінно підходить для глибокого проникнення.

Ілюстрації Carlee Ranger

2. Бешкетниця дівчина-ковбой

Робиться так: стаєш навколішки і сідаєш на п'яти. Партнерка сидить зверху, до тебе спиною і контролює процес. Швидше за все, такого родео у вас ще не було.

Ілюстрації Carlee Ranger

Читайте також: Секс "всуху" та ще шість способів налажати в ліжку

3. Дзен-секс

Твоє завдання – лежати на спині, витягнути ноги та насолоджуватися. Її місія – сісти зверху, обличчям до тебе чи відвернувшись. Дівчина ногами приймає позу лотоса (схрещує їх). Вона може або нахилятися вперед, спираючись на руки, і рухати стегнами вгору і вниз, або ти можеш піднімати та опускати її стегна ззаду.

Ілюстрації Carlee Ranger

4. «Плуг»

Поза повністю присвячена домінуванню чоловіка і вимагає від жінки неймовірної гнучкості. Найкраще це робити на твердій поверхні: наприклад, на підлозі, накритій пуховою ковдрою або кількома подушками. Механіка процесу: леді лягає на плечі, складає ноги разом і опускає їх так, щоб пальці торкнулися підлоги. Чоловік потім сідлає свою перевернуту партнерку і проникає до неї.

Ілюстрації Carlee Ranger

5. Поза орла

Жінка лежить на спині, ноги широко розставлені над головою, зап'ястки прив'язані до кісточок. Ти береш повний контроль між її ногами.

Ілюстрації Carlee Ranger

6. Поза «тачанки»

А ця поза робиться так: дівчина стоїть до тебе спиною і нахиляється доти, доки не торкнеться руками підлоги. Ти її тримаєш за стегна - міцно і нерухомо, потім входиш ззаду.

Ілюстрації Carlee Ranger

7. «Заклинач змій»

Ця поза призначена для сміливої пари, яка прагне вивести оральний секс на новий рівень - тобі доведеться стояти на голові. Але не все так сумно: поки стоїш, дівчина надає тобі оральні ласки.

Приплив крові до голови під час такої стійки посилює враження від мінету. Щоб прийняти потрібне положення, поклади руки на підлогу, зігни їх у ліктях і прийми позу. Роби це поряд зі стіною — щоб спертися на неї ногами. Під голову підклади подушку. Щойно став у стійку, нехай леді опускається перед тобою навколішки, щоб її обличчя було на рівні твого тазу.

Ілюстрації Carlee Ranger

Читайте також: Сонний та марафонний: 7 видів сексу, які обожнюють дівчата

8. «Мартишкіни ліани»

Дещо дивна, але ефектна поза, в якій один партнер висить вгору ногами на перекладині, а інший «вправляється орально». Змінюйтесь місцями — нехай кожен відчує цю насолоду.

Ілюстрації Carlee Ranger

9. Y («Рогатка»)

Представниці прекрасної статі, які читають наш скромний чоловічий журнал, радійте: ми дісталися і кунілінгуса. Поза дуже схожа на «заклинача змій». Єдина різниця: жінці необхідно розсунути ноги таким чином, щоб її тіло прийняло позу букви «Y». В іншому випадку чоловікові язиком до потрібного місця не дістатися.

Ілюстрації Carlee Ranger

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK