Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Чого, на твою думку, хоче жінка в сексі і чого вона прагне насправді - дві різні речі. А, може, й зовсім діаметральні протилежності. Тут без поради не розібратися

Ніхто не хоче, щоб його вважали посереднім у ліжку. Ти у цьому списку явно теж є. Тому знай: кожна жінка має особисті переваги щодо того, що їй подобається і не подобається в сексі. І хоча розмови про коїтус можуть здатися не такими вже привабливими, це ключовий компонент того, що робить секс кращим: як для неї, так і для тебе.

Хочеш дізнатися, як принести задоволення жінці в ліжку? Ось кілька ключових порад.

1. Запитай згоди

Незалежно від того, робите ви це перший або 101 раз, взаємна згода є абсолютною необхідністю для будь-якого статевого контакту. Бо секс - річ неймовірно інтимна, побудована на довірі та повазі.

Читайте також: Тантричний секс: вся правда про ментальний спосіб займатися сексом

Отже, насамперед переконайся: все, що робиш, — це те, з чим вона цілком погоджується. Сексопатолог Ганна Георгієвська стверджує: просити згоди може бути досить сексуально, якщо це робиш правильно. А як правильно? Експерт радить питати таке:

  • "Тобі це подобається?"
  • Ти хочеш так чи якось інакше?
  • «Хочеш зробити паузу чи мені рухатися повільніше?»
  • «Тобі потрібна перерва?»

Ганна також пропонує звертати увагу на те, як поводиться її тіло.

Що кажуть жінки: «До того, як зустріла свого нинішнього хлопця, я звикла, що секс – це те, з чим просто погоджуюсь, – каже 25-річна Ілона. — Що робить інтим із моїм нинішнім партнером набагато кращим, так це те, що він постійно просить не лише згоди, а й зворотного зв'язку. Я ніколи не почувала себе комфортно, говорячи про те, що мені приємно, – доки він не прийшов і нарешті не запитав».

2. Спілкуйся

Набуття чіткої згоди — лише перший крок. Другий – спілкування: до, під час та після сексу. Це:

  • допомагає встановити очікування;
  • дозволяє орієнтуватися під час акта;
  • мати зворотний зв'язок у реальному часі;
  • потім обговорити, як усе минулося і чого хотілося б наступного разу.

«Розмова може бути складною. На допомогу простенькі питання а-ля «Тобі подобається?» або «Хочеш чогось іншого?». Це може бути справді корисним», - каже Ганна Георгієвська.

Порада. Якщо твоя дівчина скромна і соромиться розмов про інтим, розтопи її лід за допомогою позитивних коментарів про ваш останній акт. Це явно полегшить перебіг діалогу. Наступного разу, коли проводитимете час у нейтральній обстановці, згадай щось, що знаходиш у ній справді сексуальним. Ну чи щось таке, що вона вона робила в ліжку, і що зводило тебе з розуму. Потім спитай, чи хоче вона, щоб ти чогось «додав» чи «зменшив оберти» наступного разу, коли у вас буде близькість.

3. Не роби оргазм метою

Оргазму від одного лише проникнення досягають лише 20% жінок. Це не означає, що вони його не люблять. Саме навпаки: люблять ще як, але одного проникнення мало.

Поговори з партнеркою про те, як вона досягає оргазму. Дізнайся, як їй подобається кінчати. Подумай, що можеш зробити, щоб включити додаткову стимуляцію клітора до своєї сексуальної рутини.

Unsplash

Що кажуть жінки: «Довгий час я думала, що зі мною щось не так. Я просто ніколи не досягала оргазму під час сексу, хоча у мене не було проблем для того, щоб самостійно закінчити з іграшкою, — ділиться 28-річна Ірина. — Потім, нарешті, розповіла про це моєму нинішньому нареченому, і була шокована його відповіддю: «Чому б тобі не використати іграшку наступного разу, коли ми займемося сексом?». Зрештою його дуже збудило дивитися, як я кінчаю. У результаті ми купили вібруюче кільце, яке тепер використовуємо під час сексу».

4. Зміцнюйте довіру за межами спальні

"Думайте про емоційну близькість як про паливо для сексуальної близькості ", - радить Георгієвська.

Чим більше зміцнюєш довіру у відносинах, тим ближче і більш розкуто почуватиметеся в будуарі. Наприклад: твоя дівчина соромиться своєї повноти — розкажи їй про своє швидко зростаюче від пива брюхо. Вас це має зблизити.

  • Знай: довіра у відносинах будується повільно і з часом.

Одна проста вправа, яку можна зробити для зміцнення довіри на будь-якому етапі ваших відносин - виділити час для тривалого зорового контакту. Дослідження показують, що це підвищує романтичні почуття та довіру. Дивлячись один одному в очі щодня по 60 секунд, ви зможете значно підвищити довіру та близькість – і ці речі обов'язково виявляться у спальні.

Читайте також: Які товари українці найчастіше купують у секс-шопах

5. Іграшки та змазка

«Не бійтеся іграшок чи змащення – вони можуть бути вашими найкращими друзями у ситуаціях, коли необхідно посилити збудження», – стверджує сексопатолог.

Немає нічого ганебного у використанні додаткових штучок під час статевого акту, бо це значно покращить досвід як для тебе, так і для твоєї партнерки. Наприклад, використання лубриканта знизить тиск від тертя, а секс-іграшка – елементарний спосіб посилити стимуляцію клітора.

Порада: якщо не знаєте, з чого почати, спробуйте просту змазку на водній основі. Вона сумісна з презервативом і може використовуватись із секс-іграшками. Для додаткової стимуляції увімкніть першу швидкість вібратора.

Підбиваючи підсумки

Просто спитай у дівчини, що їй подобається. Довіра, спілкування та злагода – ось основа будь-якого відмінного сексу. Чим більше будуватимеш і практикуватимете ці ключові компоненти, тим більше маєш шансів потрясти її світ.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK