Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Будь-які стосунки можна зруйнувати за мить, достатньо лише однієї маленької сварки. Але як потім усе це відновити і чи налагодиться спілкування взагалі? У запалі гніву ми говоримо своїм коханим багато непотрібних і різких слів, образ, проте головне полягає в тому, як ти поведешся після сварки.

Якщо не хочеш, щоб усе погано закінчилося, то після сварки дотримуйся наступних правил:

Не спи з її подругами . Тобі з нею не помиритися, якщо вона дізнається, як ти чіплявся до її приятельки або провів ніч з її гарненькою однокурсницею. Тим більше якщо у неї груди на два розміри більше.

Не дзвони їй як ні в чому не бувало із запитанням: "Ну як ти там?" Навіть якщо при звуках твого голосу серце її заб'ється від хвилювання, наступною емоцією буде гнів, а не бажання помиритися. Це й справді хамство - все одно що підпалити її будинок і прийти на згарище зі словами: "Треба тобі випити, розвіятися! Хочеш пивка?"

Не забирай відразу всі свої манатки. Так, це зайвий привід її побачити, але в очах покинутої жінки це ще один доказ, що "цього виродка більше хвилює його ненаглядна колекція фільмів Тарантіно, аніж я..."

Не повторюй занадто наполегливо, що ти один у всьому винен. Твої покаяні слова можуть, як не дивно, лише розпалити її образу. Жінки великі майстрині займатися самозвинуваченням, так що набагато розумніше перед тим як помиритися дати їй можливість переглянути і її власні помилки.

Не влаштовуй їй сцену ревнощів, якщо вона почне зустрічатись з кимось іншим. Стриманість і самовладання набагато ефективніші - тоді вона сама почне хвилюватися, чи не перегнула вона палку? І невже ти її зовсім розлюбив, раз такий спокійний?

Не вдавай, ніби ніякого розриву не було. Бо він був. Це була найважливіший епізод у ваших взаєминах, який допоміг вам обом зрозуміти, наскільки вам важко один без одного і наскільки дбайливіше ви повинні тепер ставитися до своїх почуттів.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK