Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Легко зробити помилку, складніше її виправити. Тож якщо у відносинах назріла криза - усувати її слід потроху, не діючи навмання

Безліч порад професійних психологів та доморощених фахівців у відносинах можуть лише нашкодити, адже всі вони не знають умов конкретної ситуації.

Тому головне, про що варто пам'ятати - це неможливість контролювати поведінку партнера та здатність змінити власну (і не робити так, як розказано у цій статті ). Якщо бути чеснішим і щирішим, тобі варто поводитися як емоційно зріла людина. Тож шансів врятувати стосунки більше. Решта – читай у MPort.

Не звинувачуй партнера у всіх гріхах

Звичайно, хочеться, щоб близька людина відразу побачила всі свої проколи і визнала провину. Але не треба звинувачувати його у всіх бідах ваших стосунків.

Читайте також: Испортить отношения с любимой: 8 мужских способов

Натомість став запитання і навчися слухати, говори лише тоді, коли хочеш висловити свій погляд на ситуацію. Розкажи про свої почуття та запитай, що відчуває друга сторона, це допоможе зблизитися та зосередитися на тому, що можна виправити.

Не критикуй і не ображай

Неможливість достукатися до партнера і вплинути на його рішення викликає бажання висловитися, різко та безапеляційно, продовжити суперечку та утримати увагу.

Однак це лише загострить ситуацію і ніяк її не покращить. Як і взаємні образи. Якщо відчуваєш, що ось-ось вибухне, зроби глибокий вдих і подумай, чи це варто говорити.

Скандал и попытки отгородиться от проблемы только навредят

Скандал и попытки отгородиться от проблемы только навредят

YouTube

Утримайся від домінуючої поведінки

Коли партнер віддаляється, природно хочеться його утримати. Але спроби контролювати кожен крок призводять до порушення особистих кордонів, особливо коли один із партнерів зрадив.

Спроби домінувати призводять до ще більшого віддалення, а возз'єднання неможливе під тиском або відчуттям боргу.

Спробуй розрядити обстановку

На порозі розлучення пари перебувають у постійній напрузі, це справді вимотує фізично та морально. Обидві сторони обороняються за найменшого натяку на провокацію, спілкуватися при цьому неможливо.

У такій ситуації важливо розрядити обстановку - не забувайте сміятися і позбавлятися стресу.

Не відгороджуйся

Читайте також: 5 проблем в отношениях, которые легко решаются сексом

У ситуації невизначеності виникає бажання захиститися та закритися від усіх. Але приховуючи свої емоції, проблему не вирішиш, а стримування почуттів призведе до нервових зривів чи депресії. Коли партнер каже щось прикре, не варто закриватися у собі, а слід просто спокійно висловити все, що відчуваєш. Це, звичайно, мало що змінить, але тобі самому полегшає.

І, безумовно, потрібно обов'язково пам'ятати про те, як правильно поводитися під час сварки і намагатися жити без бійок і скандалів.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK