Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Співачка, актриса та дипломований психотерапевт Alina Tim поділилася з нами жіночою точкою зору на тему, які помилки чоловіки роблять на побаченнях

Навіть якщо ти – впевнений у собі та успішний красень (наприклад, як ось ці чоловіки ), все одно ці знання тобі не зашкодять.

  • Далі - мова від першої особи, від імені Аліни.

Певица, актриса и дипломированный психотерапевт Alina Tim

Певица, актриса и дипломированный психотерапевт Alina Tim

Раніше було простіше збудувати стосунки і навіть сходити на банальне побачення? Безперечно, адже сучасні чоловіки і жінки стали більше працювати над собою, цікавитися своїми бажаннями і краще розуміти, що їм необхідно. А значить, поменшало нещасних людей, які хочуть заповнити порожнечу в душі хоч ким-небудь і будуть терпіти погане ставлення до себе або псувати життя партнеру.

Психологія чоловіків та жінок працює дуже по-різному. Тому навіть найадекватніші представники сильної статі іноді роблять речі, які для дівчини будуть чимось надзвичайним. Я перерахую вам кілька речей, які точно не сподобаються мені, ні моїм подругам. Отже, головні помилки на побаченнях.

1. Призначити побачення у себе вдома

Читайте також: Фатальная ошибка перед свиданием: мнение ученых

Дівчина спочатку буде насторожена і не зрозуміє, що про неї подумали і що від неї хочуть. Всі ми — дорослі люди і ніхто не має нічого проти сексу на першому побаченні, але все ж таки їхати до тебе краще після ресторану або кіно, коли стане очевидно, що ви вдвох хочете одного і того ж.

Особливо наполягати на сексі не варто. Якщо дівчина шукає виключно сексуального партнера, вона тобі й так про це повідомить. Але якщо це романтичне побачення, то твої натяки на секс будуть сприйняті у винятково негативному ключі. Вчися доречності. Звертай увагу на те, що вона говорить і як поводиться. Якщо дама відмовить у продовженні, яке ти собі нафантазував, то приниження, благання, прохання і хамство точно піднімуть тебе на вершину її рейтингу «Мої гірші побачення».

Веди девушку в кино, кафе, ресторан. Назначать первое свидание у себя дома — дома

Веди девушку в кино, кафе, ресторан. Назначать первое свидание у себя дома — дома

pinterest.com

2. Обурюватися через запізнення

Навіть якщо ти дико пунктуальна людина, не варто заводитися з напівобороту вже на першій зустрічі. Адекватно поясни, наскільки цінуєш свій час і наскільки архаїчним вважаєш принцип про те, що королеви завжди спізнюються . Якщо ситуація повториться – роби висновки.

3. Одягнутися абияк

Читайте також: Ученые из трех стран спорят о сексе на первом свидании

Жінка розцінить це як несерйозне ставлення до себе — яка різниця, йдеш на зустріч із нею чи в гараж до товариша мотоцикл лагодити? У світі дуже важливий зовнішній вигляд і перше враження. Це правило працює і на зустрічах із партнерами. Наблизити людей до себе, акуратно і зі смаком одягненим, набагато легше, а щодо красивої дівчини — це працює на 100 відсотків!

4. Приставати з відвертими питаннями

Побачення – не співбесіда. Будь розслаблений або хоча б намагайся вдатися тиким. Не потрібно засипати дівчину питаннями про роботу, сім'ю та стосунки. Починай з абстрактних тем, важливі моменти обговори пізніше, якщо контакт складеться.

Как понравиться девушке на первом свидании — разговаривай об интересном для нее

Как понравиться девушке на первом свидании — разговаривай об интересном для нее

pinterest.com

5. Говорити лише про себе

Читайте також: Какие цветы подарить девушке на первом свидании

Твоє життя може бути неймовірним і захоплюючим, але навіть якщо ти об'їздив увесь світ, голими руками спіймав убивцю і грав на бас-гітарі у Scorpions, в якийсь момент зупинись і запитай дівчину, чим живе вона. Інакше це буде театр одного актора, а це нікому не цікаво.

6. Обіцяти любити її все життя

Це виглядає або як відверта брехня, або дуже велика відповідальність. Ні те, ні інше врівноваженій та дорослій дівчині не потрібно. На подібне ведуться або дуже молоді, або дуже безглузді.

7. Розповідати про колишніх

Або розпитувати її. Тебе не стосуються її минулі стосунки, ви ще не такі близькі, щоб порушувати особисті межі. Хвалити чи лаяти своїх колишніх теж забороняється. Будь-яка дівчина зрозуміє, що так само ти будеш говорити про неї, коли і якщо розійдетесь.

На первом свидании — никаких бывших. Только разговоры на отвлеченные темы

На первом свидании — никаких бывших. Только разговоры на отвлеченные темы

pinterest.com

Читайте також: Десять ресторанов для идеального романтического свидания

Здається, це все дуже банально і зовсім не те, що ти хотів би дізнатися від психотерапевта? Можу тебе переконати, що 70% чоловіків припускаються цих помилок, а потім дівчата намагаються розібратися з їхньою поведінкою на моїх сеансах. Починати завжди потрібно з простого, але чомусь не у всіх виходить це. Май це на увазі і мотай на вус.

Іди на краще крок за кроком, починаючи з основ, а далі прокачаєш себе до того самого ідеалу.

«Иди к лучшему, начиная с основ, — и станешь идеальным», — Alina Tim

«Иди к лучшему, начиная с основ, — и станешь идеальным», — Alina Tim

Немає ідей, про що поговорити на першому побаченні читай цю статтю і не роби помилок. І ще: як вважаєш, яке за рахунком побачення закінчується сексом? Не знаєш, читай цей матеріал

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK