Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Як зробити так, щоб дічвина була без розуму від тебе вже на першому побаченні? Почнемо з обличчя та одягу

Читай також: Перший раз: як зробити все ідеально

Зверни увагу: всього один прокол у твоїй зовнішності і дамі відразу наплювати на твою привабливість. Так вони влаштовані і тут нічого не вдієш. Хоча дещо зробити можна. Почнемо з тебе.

Не роби: стрижку цього дня

Не виключено, що перукар підвівся не з тієї ноги, і тому він може зробити з твоєї зачіски щось страшне. Але освіжити прикид, упорядкувати його все ж таки корисно. Попроси підрівняти зачіску, вуса, бороду, якщо вони в тебе є – цього наразі буде достатньо.

Роби: дотримуватися звичного стилю

Якщо ти віддаєш перевагу тому чи іншому стилю одягу, не слід його різко змінювати напередодні побачення. Не дотримуючись тонкощів нового стилю, ти, швидше за все, виглядатимеш тришки дивно, із середини можеш почувати себе папугою. Невже ти вважаєш, що дівчина цього не помітить?

Не роби: гоління перед побаченням

Читай також: Помилки, що зіпсують твоє побачення

Це приблизно той самий випадок, що й із зачіскою. Трагічна випадковість, рука з бритвою зрадливо здригнулася - і ось ти вже порізався, твої червоні щоки горять, не допомагають навіть суперефективні гелі. Як ти гадаєш, чи приємно дівчині буде ввечері з тобою спілкуватися, а то й цілувати тебе?

Роби: почистити зуби

Біла посмішка - запорука приємного невимушеного спілкування. До речі, вечір побачення має ще закінчитися поцілунками. Тепер ти розумієш, що треба зробити, щоб вона довірила тобі свої губи?

Не роби: одягати шорти

Читай також: Побачення за $50: секрети економії

Зверніть увагу на свою нижню частину. Ти впевнений, що з твоїми ногами все гаразд? Якщо у тебе є з цим проблеми, короткі штанці тільки підкреслять їх. До того ж одягати шорти на перше побачення – це означає давати зрозуміти твоїй новій пасії, що для тебе зустріч із нею - щось на зразок традиційної гулянки з друзями, тобто нічого особливого.

Роби: приділяти увагу дрібницям

Читай також: Побачення для холостяка: 7 порад

Коли ти вже гарно вдягнувся, коли твої зачіска та вуса – виглядають ідеально, зроби ще пару-трійку останніх рухів для надання своєму зовнішньому вигляду підкресленої акуратності. Брови: переконайся, що вони не стирчать на всі боки. Ніс: з нього не повинні виглядати волосся. Нігті: ретельно підстрижи їх, а про їхню чистоту нагадувати тобі не будемо.

І приходь на побачення в ідеальному взутті. Ти ж не забув, що вона – обличчя чоловіка?

Ось вже тепер ти, здається, готовий до свого першого побачення.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK