Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Навіть якщо твоя дівчина - жахлива істеричка, скандалу з нею можна уникнути. Як саме - дізнайся у нашій статті

Консультує Джефф Фельдан, автор книги “Простий посібник із внутрішнього світу жінки“

Поясняй

Читай також: Правила поведінки після сварки

Навіть елементарні речі для жіночого розуму схожі на адронного колайдера. Тому розжовуйте кожну дію, клади її в рот. Допомогти проковтнути також не буде зайвим. А якщо не доходить навіть за такого розкладу, просто запроси її, наприклад, на роботу (бажано в самий аврал). Нехай сама все побачить і зрозуміє, де й чому ти так довго буваєш.

Заняття

Цілком можливо, що твоя дівчина просто страждає від неробства. Подаруй їй абонемент у солярій, фітнес-клуб, або купи мультиварку-посудомийну машину-сковорідку-холодильник-все в одному. Нехай втілює свої кулінарно-господарські фантазії в життя і не морочить тобі голову.

Вислухай

Експерт рекомендує не просто послухати, про що вона там говорить, а повністю вислухати і навіть спробувати вслухатися. Так є ризик таки зрозуміти, у чому проблема. Якщо в тебе вистачить мужності, терпіння і не пов'януть вуха.

Рутина

Читай також: Як не сваритися з подругою: пиши листи

Навіть найцікавіший побут з часом набридає. Як його розбавити? Ну звісно ж скандалами. Так можна і посуд побити, і набратися вдосталь. А якщо пощастить, то й одержати по обличчю (тобі, звичайно ж). Рятуй ситуацію невеликою подорожжю: до сусідньої країни за пивом та сосисками, або до найближчого секс-шопу за новими іграшками .

ТОП-9 способів уникнути скандалу з дівчиною

ТОП-9 способів уникнути скандалу з дівчиною

depositphotos.com

Угоди

Як не сваритися через побут? Послуга за послугу. Тобто, якщо тобі не можна наводити друзів додому – нехай забуде про ідею завести кота. Не подобається, що твій велосипед стоїть посеред кімнати? Адже ти теж не в захваті, що вся ванна усіяна її косметикою.

Тонка грань

Головне тільки - не перестарайся з цими "домовленостями". А то вона ще подумає, що все ваше життя - суцільні проблеми та політичні хитрощі.

Секс

Читай також: 10 порад: як не сваритися з коханою?

Сексом проблему не вирішити. Зате так знімете напругу, до того ж у приємнішій формі. І конфлікт поверне у зовсім мирне русло.

ТОП-9 способів уникнути скандалу з дівчиною

ТОП-9 способів уникнути скандалу з дівчиною

depositphotos.com

На прикладі інших

Зроби так, щоб гіркий досвід друзів, знайомих чи героїв серіалів не проходив повз. Так ви будете більш підготовлені до проблем, які раптово можуть зазирнути і на ваше сімейне вогнище.

Найскладніше

Джефф радить:

“Не варто доводити свою правоту через скандали. Дій навіть навпаки - роби розумніше: стався до дівчини, як дитині. І вибачайся, якщо відчуваєш свою провину“.

Щоб налагодити стосунки з дівчиною, тобі корисно буде дізнатися і про знаки уваги, від яких жінки божеволіють .

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK