Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Надрукувати предмет, аналогів якому не знайти в магазині? Без проблем – тобі просто знадобиться 3D-принтер.

Можливість роздрукувати все, від дрібних фігурок до необхідних інструментів, звучить, як сюжет із фантастичного фільму, правда? Але це реальність.

На сьогоднішній день можна легко придбати 3D-принтер для використання вдома, і щоб допомогти вам у виборі, ми відібрали 5 найцікавіших моделей.

Creality Ender 3 S1

Цей принтер може друкувати при температурах до 300 градусів Цельсія, використовуючи нитки PLA, ABS, Wood, TPU, PETG та PA. Під час друку він сам вирівнюється, щоб створюваний вами предмет не перетворився на гору пластикових ниток.

пресс-служба

Anycubic Photon M3

Один із найпопулярніших 3D-принтерів, що підтримує якість друку 4К. З його допомогою ви зможете виготовити найдрібніші деталі. Управління всіма параметрами відбувається на великому сенсорному 7,6-дюймовому дисплеї.

пресс-служба

Elegoo Saturn 2 8K

Цей принтер має матрицю, що підтримує повноцінну 8К-якість. Він може створювати предмети висотою до 25 см і витрачає від 1 до 3 секунди на один шар. Ресурс матриці становить 2000 годин.

пресс-служба

Читайте також: Time оприлюднив список найцікавіших новацій 2023 року

Anycubic Photon Ultra

Принтер має не найбільшу роздільну здатність друку – 1280х720 пікселів, але це компенсується високою швидкістю роботи: до 1,5 секунди на шар. Якщо вам не важлива висока деталізація предметів, пристрій стане для вас відмінним вибором.

пресс-служба

Phrozen Sonic Mini 8K

Це один із найточніших принтерів на ринку. Точність позиціонування по осях XY цієї моделі Phrozen досягає 22 мкм. Ви зможете створити деталізовану мініатюру, в якій буде видно кожен дрібний елемент.

пресс-служба

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK