Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Mansory Bespoke – ексклюзивний підрозділ, з-під молотка якого виходять не машини, а шедеври. Нещодавно з'явився ще один цьому доказ — Mercedes-AMG G63 «Algorithmic Fade»

Автомобільний тюнер Курош Мансорі (Kourosh Mansory) вирішив продемонструвати свою нову програму індивідуалізації машин - Mansory Bespoke. Для її реалізації він вибрав легендарний G-Wagon, він же ж – Mercedes-Benz G-Class або "Гелік", говорячи по-народному.

mansory.com

Першим в очі впадає яскраве бірюзове забарвлення карбонової «морди» G-Wagon , що плавно перетікає в глянсово-чорне. Цей ефект «вицвітання» створений за рахунок чорних 3D-пірамід, що поступово збільшуються у розмірі та кількості в міру того, як малюнок переміщається назад (у відповідність до побажань клієнта).

mansory.com

Читайте також: "Гелік" на воді: суперчовен 59' Tirranna AMG Edition

Ще одна особливість - капот, корпуси дзеркал, повітрязабірники, спойлер на краю даху та кожух сідельно-зчіпного пристрою, оброблені темним "кованим карбоном": створює майже сланцевий ефект.

mansory.com

Відчиняєш двері салону – і практично потрапляєш у казку. Приладова панель оздоблена бірюзовою шкірою «Feroza», сидіння - теж бірюзові з ромбовидною строчкою, кермо - з алюмінієвою обробкою. Не бірюзові лише алюмінієві педалі та карбонова центральна консоль.

mansory.com

Естетика та дизайн вражають. Але Mansory – насамперед тюнінг-ательє. Тому під капотом також сюрпризи. А саме: розточений 4,0-літровий V8 Mercedes-AMG, оснащений новими турбінами. Це збільшило:

· потужність - з 585 до 850 кінських сил;

· крутний момент - з 864 до 1000 Нм.

mansory.com

Зміни призвели до того, що час розгону до 100 км/год тепер складає 3,5 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год.

mansory.com

Можливо для тебе Mansory Bespoke — нове ім'я у світі тюнінг-ательє. Тому ти маєш знати: бренд існує з 1980-х, за цей час він завоював повагу та авторитет практично серед усіх виробників авто.

Читайте також: Mansory Billionaire: Представлено позашляховик для мільярдерів

Нещодавно Mansory Bespoke анонсували свою версію і без того надзвичайно рідкісною Ferrari Monza SP2. Чекаємо з нетерпінням. Впевнені: вкотре переконаємося в тому, що ательє не просто «тюнінгує тачки», а перетворює машини на витвори мистецтва.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK