Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Одні з них вимивають із тебе тестостерон, інші змушують твоє серце битися сильніше

Ти саме те, що ти їсиш, п'єш і дихаєш. Жувати правильне та корисно ми тебе навчили. Тепер розповімо, чим це варто запивати.

Чай

Читай також: Чай від хвороб: 5 корисних властивостей напою

Японські вчені впевнені: чай сприяє самознищенню онкологічних клітин, що особливо живуть у простаті. Але це стосується винятково зеленого чаю. Не те щоб чорний чай був не корисним. Але він більш доречний, коли в тебе похмілля. Особливо з медом. І особливо пуер. Останній, до речі, не тільки виводить токсини, а й позитивно впливає на печінку/нирки, та й бадьорить краще за каву.

Кава

Читай також: Кава захистить тебе від раку

Кава звісно бадьорить. Навіть якщо це вдома приготовлений латте , воно все одно бадьорить. Головне: не переборщувати, випивати не більше добової норми . І тоді напій:

  • зміцнить серце та судини;
  • знизить ризик виникнення атеросклерозу, діабету та навіть раку.

А от якщо юудеш пити більше трьох чашок, чекай проблем із серцем, шлунком і навіть із сексом. У всьому винні фітоестрогени, які вбивають у тобі тестостерон.

Геть колу, давай чай: які напої і як впливають на чоловічий організм

Геть колу, давай чай: які напої і як впливають на чоловічий організм

giphy.com

Соки, фреші та смузі

Читай також: Як правильно готувати фреші

Магазинні соки "заряджені" цукром та дуже калорійні. Зась! Особливо це стосується кислих виноградних-апельсинових соків. Чоловіки, які постійно сидять на таких "детоксиках", ризикують заробити виразку шлунка і 12-палої кишки.

Що стосується фрешів і смузі, якщо приготував їх саме ти із продуктів, які не виросли і зібрані в Чорнобилі, то вони абсолютно нешкідливі.

Газовані напої

Читай також: Солодке газування перетворить тебе на овоч — вчені

Сюди відносяться всі напої з бульбашками, особливо від душі засипані цукром. У них міститься кислота, що погано впливає на шлунок / вимиває кальцій з організму. Все вище описане веде до зниження тестостерону/ожиріння.

Питимеш багато солодкого газованих напоїв, схуднути не допоможуть навіть найпрокачаніші способи .

Геть колу, давай чай: які напої і як впливають на чоловічий організм

Геть колу, давай чай: які напої і як впливають на чоловічий організм

giphy.com

Молоко

Читай також: День молока: 10 причин їм залитися

Молоко - лідер за вмістом протеїну серед "природних" рідин. У молоці є казеїн, що повільно поглинається, служить для тіла і м'язів "тривалим" джерелом енергії. Такого ж не скажеш про звичайний порошковий протеїн. Цей швидко засвоюється і швидко виводиться. Загалом, якщо бігаєш марафони і годинами тягаєш у залі залізо, то пий молоко.

Щоправда, заливатись цим продуктом не рекомендується хлопцям з непереносимістю лактози. Однак на Землі таких є лише 10% . Якщо тобі пощастило народитися одним із них, проконсультуйся у лікаря та зроби потрібні аналізи: можливо, тобі все це просто здалося.

І так: пити рекомендується ультрапастеризоване молоко. Чому саме - дізнайся тут .

Геть колу, давай чай: які напої і як впливають на чоловічий організм

Геть колу, давай чай: які напої і як впливають на чоловічий організм

Imgur

Вода

Читай також: Як зробити живу воду: три "домашні" способи

Найнешкідливіший варіант. Нюанс: стеж за тим, щоб у ній була потрібна кількість кальцію, магнію, фтору. У "кран-колі " таких, зрозуміло, немає.

Якщо лінуєшся купувати очищену воду або ходити за нею в бювет, тоді хоча б пропускай "кранну" воду через спеціальний фільтр-глечик, що очищає її від усіляких трубопровідних гидот і насичує її корисними мінералами.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK