Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Після тридцяти чоловіча сила починає згасати. Але є продукти, які допоможуть тобі не втрачати її і бути більш впевненим в собі

Що таке продукти-афродизіаки ми давно вже вивчили. А ось як щодо їжі, яка не тільки стимулює бажання страсті, а й слугує певним профілакторієм під час згасання чоловічої сили?

Одержимий цією ідеєю, вчений Центру здоров'я у Британії якраз і зайнявся дослідженням продуктів харчування, що підвищують потенцію. Доктор Малкольм Каррутерс знає, що саме у тестостероні полягає чоловіча сила та впевненість. Також він знає, що після тридцяти у більшості хлопців починаються проблеми з потенцією. Можна звичайно займатися методиками релаксацій та спортом. Але є ще одна панацея-рятівниця для статевого життя. Це правильна їжа. Чоловічий онлайн-журнал MPORT називає всі продукти харчування, які, як стверджує британський вчений, допоможуть тобі впевненіше почуватися у ліжку.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Врятуй постіль: ТОП-5 речей, що вбивають чинність

Виноград

Їж червоний виноград. Така ягода підвищує моторику сперми. Малкольм виявив, що у шкірці червоного винограду міститься ресвератрол – речовина, яка відповідає за активність дітородного білка. На підтримку позиціїї вченого дослідники з Китаю виявили, що 10 г шкірки такого винограду позитивно впливають на здатність певних органів продукувати сперму.

Тунець

Для твоєї чоловічої активності найкорисніша риба – тунець. Вітамін D, що міститься в ньому, підвищує рівень тестостерону в крові на 90%. Після такої їжі в ліжку ти будеш неперевершеним. Мало того, вчені Університету здоров'я в Австрії дійшли висновку, що тунець також позитивно впливає на молекули ДНК у спермі. Залишилось лише придумати, як видалити запах риби з рота перед зустріччю з подругою.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Запах із рота. Що робити?

Авокадо

Наше сучасне харчування далеко не найкорисніше. Холестерин, який часто вживаєш, закупорює судини. Це стосується й судин органу, яким користуєшся під час сексу. Спробуй змінити раціон на їжу, в якій буде більше рослинних жирів. Наприклад, авокадо. Така екзотика містить не лише вітаміни, а й корисні жири, які прочистять судини всього організму. У тому числі й дітородного органу.

Гранат

Міжнародний центр дослідження імпотенції проводив експерименти. В результаті вчені дійшли висновку, що гранат покращує потенцію. 47% чоловіків, які постійно пили гранатовий сік, суттєво покращили чоловічу силу. Таке питво ти можеш купити у будь-якому супермаркеті.

Їжа Казанови: 10 продуктів чоловічої сили

Їжа Казанови: 10 продуктів чоловічої сили

shutterstock.com

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чоловіча талія впливає на потенцію

Оленина

Вегетаріанство – корисна дієта, від якої швидко схуднеш. Але, сидячи на фруктах та овочах, далеко не зайдеш. Особливо це стосується ліжка. Чоловікові на вироблення сперми потрібен білок. Не новина, що м'ясо – одне з найбагатших джерел білка. Про жодні фрукти тут і мови бути не може. Але і з м'ясом теж треба знати міру. Часто воно часто надто жирне та містить багато інших елементів, які можуть шкодити твоєму чоловічому здоров'ю. Дослідники Університету в штаті Юта повідомили: найраціональніша кількість білків та корисних речовин – в оленині.

Часник

У часнику міститься кортизол. Цей елемент відповідає за збереження енергетичних ресурсів організму. Як ти вважаєш, за рахунок якої енергії сперма активно та цілеспрямовано рухається до яйцеклітин? Все правильно: саме кортизол – ще один із важливих джерел моторики дітородного білка. Їж сирий часник.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Продукти, яких ти боявся: ТОП-10 корисних

Мед

Мед містить оксид азоту та бор. Такі хімічні елементи підвищують приплив крові на 50%. Їж чайну ложку меду щодня і тебе не турбуватимуть проблеми з ерекцією.

Їжа Казанови: 10 продуктів чоловічої сили

Їжа Казанови: 10 продуктів чоловічої сили

shutterstock.com

Молоко

Університет у Піттсбурзі рекомендує випивати 200 мл молока щодня. Білок, що міститься в молоці, – це джерело тестостерону, а не тільки амінокислот, необхідних для росту м'язів. Також молоко виводить естроген – жіночий гормон, який із віком накопичується у твоєму організмі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Склянка молока зробить тебе здоровим

Яйця

Кім Пірсон, професійний дієтолог Університету в Коннектикуті радить їсти три яйця на день. Це норма, яка не зашкодить холестерину твоєму серцю. Але саме яєчний білок – перший будівельний матеріал, з якого організм виготовляє сперму.

Капуста

Капуста – королева всіх овочів. Дівчата часто їдять капусту, оскільки вважвють, що це збільшить розмір грудей. Тобі теж не варто нехтувати таким народним продуктом. Окрім вітамінів та корисних речовин, капуста, як і молоко, допомагає виводити естроген з організму та підвищує активність тестостерону. Навіть хлопці з Університету імені Рокфеллера з'їдають по 500 г капусти щодня.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хочеш шкіру без вугрів? Рубай капусту!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK