Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Мало того, що багато з цих кишенькових ножів стильні та естетичні, вони ще й виконують безліч важливих завдань: від повсякденного відкривання коробок до потреб виживання в походах чи кемпінгах

У статті йтиметься про кишенькові ножі для повсякденного використання (вони ж - Everyday Carry або просто EDC). Раніше це були інструменти для аматорів спорядження. Сьогодні це предмети першої необхідності.

Приховувати не будемо: ринок вкрай перевантажений аксесуарами EDC. Новачок у цій справі відразу ж загубиться. Якщо ти один з таких, не поспішай купувати високоякісний інструмент за ціною бензопили. Для початку придивися до таких варіантів. Впевнені: їхнього функціоналу тобі вистачить із головою.

penco.jp

1. Penco

Не найсучасніший ніж. Але завдяки доступній ціні та вінтажній якості заслуговує на похвалу. Та й в цілому офісні інструменти і витратні матеріали Penco мають прекрасну ностальгічну естетику. Це красиво і не менш функціонально.

Що стосується ножа Penco, він ідеально підходить для простих завдань: розрізання коробок та іншого. Можливо, це не найкращий варіант для набору виживання. Але однозначно — він один із найкращих кишенькових ножів на свої гроші. Ціна (еквівалент) - $15.

gerbergear.com

2. Gerber Paraframe Mini

Gerber – один із найпопулярніших брендів EDC на ринку. Тож не дивуйся, якщо побачиш продукцію марки навіть у звичайному неспеціалізованому магазині.

Що стосується Paraframe Mini – це відмінний варіант низькопрофільного та доступного EDC-ножа. Легкий мінімалістичний дизайн означає, що його зручно носити у кишені. В аксесуара є зубчасте лезо, що фіксується, і воно обіцяє справлятися навіть з непростими завданнями. Якщо шукаєш бюджетний кишеньковий ніж, здатний відпрацювати від дзвінка до дзвінка, обов'язково придивися до цього варіанту. Ціна (еквівалент) - $17.

Читайте також: Ножі-невдахи: 5 тесаків із дурними назвами

statgeartools.com

3. Складаний ніж Opinel No.09 з вуглецевої сталі

Opinel - французький бренд, якому вдається постійно поєднувати красу та функціональність. Флагман марки - складаний No.09 - відмінний недорогий кишеньковий ніж. Завдяки лезу з вуглецевої сталі, лакованій рукоятці з бука та запобіжному кільцю Virobloc® , No.09 вирішить практично будь-яке побутове завдання. Ціна (еквівалент) - $19.

statgeartools.com

4. Кишеньковий брелок-ніж StatGear Samurai

Компактність – це про Pocket Samurai Keychain Knife від StatGear. Його загальна довжина – 12 см, лезо – з нержавіючої сталі. Ніж легкий, що легко фіксується і може зручно поміститися на зв'язці ключів. Крім того, оформлений на кшталт самурайської естетики. Стильно. Ціна (еквівалент) - $20.

spyderco.com

5. Ніж без блокування Spyderco Bug

Spyderco - один з найкращих брендів кишенькових ножів EDC. Модель Bug є мініатюрним ножичком із ковзним з'єднанням з нержавіючої сталі. Гострий та міцний. І вражаючий. Щоправда, без механізму блокування. Але це, мабуть, щоб втиснути «павука» у бюджетну цінову категорію. Ціна (еквівалент) - $20.

Читайте також: Як доглядати за ножем: 4 чоловічі поради

victorinox.com

6. Victorinox Classic SD

Лінійка швейцарських армійських ножів Victorinox — легенда, яка, безумовно, вплинула на те, якими ми бачимо інструменти EDC сьогодні. Що стосується Classic SD, він є парною конструкцією, як і раніше пропонує необхідні інструменти: невеликий складаний ножик, ножиці, пилочку для нігтів, викрутку 2,5 мм і багато іншого. За свою ціну це один із найкращих бюджетних комплектів EDC. Ціна - $21.

amazon.com

7. Складаний ніж Gerber Key Note

Ще один Gerber. На цей раз компактний Key Note з 2,5-сантиметровим лезом із пофарбованої сталі 5Cr. Лезо, до речі, має як очищаючу, так і ріжучу кромки, що означає: з його допомогою можна впоратися з більшістю повсякденних завдань. Крім того, легкий дизайн робить ніж ідеальним для брелоків. Це непомітний та недорогий кишеньковий аксесуар, який прослужить довгі роки. Придивись. Ціна (еквівалент) - $24.

knivesandtools.com

8. Складаний ніж SOG Traction

Шукаєш недорогий тактичний кишеньковий ніж - зверни увагу на цей виріб. Товста, міцна, армована скловолокном нейлонова ручка забезпечує відмінне зчеплення, при цьому не дуже важка. А гостре лезо з прямою кромкою – гарант першокласної продуктивності. Серед дешевих EDC-ножів цей — один із найкращих. Ціна (еквівалент) - $26.

knivesandtools.com

9. Kershaw Shuffle DIY

Лезо - з нержавіючої сталі Drop Point: гостре, міцне та надійне. У комплект входить насадка Phillips, також насадка для викрутки з плоскою головкою, відкривалка для пляшок, металеве кільце, отвір для темляка та кишенькова кліпса. Все як би натякає: це не просто ніж, а відразу кілька інструментів. Ще одна сильна сторона – міцна рукоятка, посилена нейлоновим полімером: забезпечує чудовий хват. Загалом, Kershaw, як завжди, на висоті. Ціна (еквівалент) - $28.

crkt.com

10. CRKT Scribe

Мабуть, найунікальніший експонат у цьому списку. CRKT Scribe не розкладається, а розміщується в ковпачок, що знімається, який потім можна прикріпити до основи рукоятки. Лезо із високовуглецевої нержавіючої сталі обіцяє служити довго, а міцна, але легка ручка гарантує надійний хват. Хоча ніж не найдешевший, не включити його до цього списку було б грубой необачністю. Ціна (еквівалент) - $30.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK