Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Нудить від Макінтошів? Потрібна робоча конячка не за всі гроші світу? Ти потрапив за адресою. MPort розповідає про п'ятірку найкращих ноутбуків 2022

Що краще: Mac або PC - суперечки про це вічні. І не дивно, адже сьогодні половина з нас вже не уявляє свого життя без iPhone та Apple Watch. А що стосується MacBook, то останній і зовсім став "всемогутнім" стандартом серед власників ноутбуків. Проте про безмежні можливості ПК теж не варто забувати.

Але повернемося до ноутів. Буде несправедливо відразу кивати лише у бік «маку», бо на ринку є безліч інших виробників не менш потужних «машин». Однак як у цьому хаосі розібратися? У тебе є ми. Не дякуй.

Windows або iOS

Ціна. Існує безліч виробників. Щоб виживати, вони формують конкурентоспроможні ціни, і нам є з чого вибирати, і навіть трохи поторгуватись. 

Налаштування. Здебільшого продукти Apple налаштовані для використання власного вже встановленого «заліза» і операційної системи. Це унеможливлює апгрейд більшості пристроїв Mac. А ось ноутбук ти цілком можеш зібрати на свій смак і у відповідність до завдань: чи то робота вдома, графічний дизайн або, звичайно, «іграшки».

Геймінг. Важко знайти MacBook , здатний в ігровій сфері працювати краще, ніж ПК. Справа в тому, що Microsoft має великий набір параметрів налаштування, завдяки чому можна постійно покращувати різні апаратні частини і тим самим прискорювати роботу в рази. Не подобається - докупив нову відеокарту. Не тягне процесор — змінив його.

Операційна система. Найочевидніша різниця між двома описуваними варіантами полягає в їхній ОС. Зовнішній вигляд iOS від Apple дуже подібний до всіх пристроїв. Але й конкуренти не пасуть задніх. Наприклад, сервіс Microsoft Surface доводить, що підключення між усіма твоїми гаджетами на базі Windows може бути таким самим простим, як це виглядає в Apple.

Ну а тепер до ноутбуків.

Dell

DELL XPS 13 PLUS

Оснащений новітньою операційною системою Windows, але може бути оновлений до Windows 11 Pro . Від батареї здатний працювати колосальні 13 годин, має дисплей 4K і навіть встановлений Netflix . Може похвалитися камерою з двома датчиками та функцією розпізнавання твого обличчя – тепер без тебе у твій ноут ніхто не влізе.

Ціна: $1300+

HP

HP SPECTRE X360

Ймовірно, Spectre - ноутбук з найкращою вбудованою стереосистемою з усіх описаних тут варіантів. Оснащений чотирма динаміками Hi-Fi від Bang & Olufsen, що забезпечують чудовий та добре збалансований звук.

Має широкий екран (співвідношення сторін – 3:2) та потужний процесор Intel Core i7 11-го покоління. За твердженням HP, останній на 30% швидше, ніж конкуруюче програмне забезпечення.

Ціна: $1449+

RAZER

RAZER BOOK 13

Крім елегантного зовнішнього вигляду, Razer Book 13 може похвалитися чудовим дисплеєм, який гарно відображає завдяки преміальній відеокарті Intel Iris Xe. Ще одна сильна сторона ноуту – внутрішні динаміки з підтримкою THX Spatial Audio. Також він оснащений потужною системою охолодження з випарною камерою, яка гарантує, що комп'ютер не нагріється і не знизить продуктивність навіть за найвимогливішої гри.

Ціна : $1600+

lenovo.com

LENOVO THINKBOOK PLUS GEN 3

Приємно дивує 17,3-дюймовий надширокий 3K-екран, який ще й демонструє найкраще у галузі співвідношення сторін – 21:10. Цей варіант - втілення мрії кожного віддаленого роботяги.

Ціна: $1501+

Asus

ASUS ZENBOOK PRO 14

ZenBook Pro 14 – гібрид ноутбука та планшета, забезпечує безперешкодну мобільність, швидкий пошук та неперевершені візуальні характеристики. Що стосується розміру, він може похвалитися 14,5-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2,8K.

У базі ноут працює на Intel Core i7, але можна перейти і на i9. Крім того, апарат оснащений найновішими технологіями Dolby Atmos та Vision, з якими «ефект театрального занурення» гарантований.

Ціна : $2000

Microsoft

Бонус : MICROSOFT SURFACE LAPTOP STUDIO

Лептоп підтримує Dolby Vision, в результаті чого деталі покращуються, яскраві кольори стають яскравішими, а темні – темнішими. Крім того, він оснащений фірмовою технологією Microsoft PixelSense Flow, що забезпечує більш плавне прокручування з частотою оновлення до 120 Гц.

Цей гібрид ноутбука і планшета має вражаючу сенсорну панель Precision Haptic (складається з безлічі датчиків) і можливістю налаштування зворотного зв'язку у відповідність твоїм жестам і шаблону прокручування.

Схоже, Microsoft Surface Laptop Studio – прямий конкурент Apple MacBook Pro .

Ціна: $2000

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK