Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Rivian R1T - це потужність у понад 750 кінських сил, запас ходу 482 км, а також неймовірна тяга (11 000 фунтів). І все це в абсолютно безшумній вантажівці, що працює на струмі

Там, де твій гламурний кросовер "сяде на пузо", цей пікап промчить, нічого не відчувши. Rivian R1t - Машина справжнього альфа-самця, що обожнює подорожі і пейзажі з американських спагетті-вестернів.

Ми не раз писали про незграбні Land Rover, Jeep та Mercedes-AMG з усіма їх блокованими диференціалами, що скреготали в битві з величезними V8 і марно пожирали бензин. А тепер уяви: є машина, яка здатна на більше, і не видає жодного звуку. Це ж чудово!

· Зі звуком є застереження  дотик покришок об грунт (так вже влаштований цей світ). Зате Rivian R1T – перший електричний пікап, купити який тепер може кожен нетерплячий фанат екологічності.

З 754 кінськими силами, 1000+ Нм пікового крутного моменту, і 3-секундним розгоном до 100 км/год Rivian R1T не може не викликати захоплення. А ще цей звір вміє підійматися на 45-градусні гори, долати броди глибиною до метра та перевозити до 2 тонн корисного навантаження. Ну не краса?

Читайте також: Дорого и негде заряжать: 4 мифа об электрокарах

На бездоріжжі Rivian R1T почувається впевнено та збалансовано. Причина — нижчий центр тяжкості, ніж будь-який інший автомобіль, що споживає бензин. Є версія Launch Edition - поставляється з чотирма двигунами та акумуляторною батареєю на 135 кВт/год, що генерує 754 кінські сили та 1000+ Нм крутного моменту. Стурбований запасом ходу? Даремно. На одному заряді R1T може промчати майже 500 км.

Герой асфальту

Rivian R1T - не тільки "про бездоріжжя". На асфальті розгін до 100 км/год всього 3 секунди. Ти десь зустрічав вантажівку, здатну на таке?

У поєднанні з низьким центром ваги та гідравлічною системою стабілізатора поперечної стійкості R1T чудово управляється. Крім того, виробник упаковав автомобіль приємними бонусами у вигляді додаткового намету та висувним кухонним столом.

Ти можеш подумати: до Tesla Cybertruck Ілона Маска цій машині далеко. Так само і з Ford F150 Lightning та Hummer EV з іонними двигунами. Але зауваж: всі вони повинні з'явитися навесні 2023 ( у випадку з Cybertruck - і зовсім незрозуміло ). А Rivian R1T можна придбати вже сьогодні.

Якщо не зважати на футуристичну передню панель з вертикальними світлодіодними фарами і горизонтальною світловою смугою, R1T виглядає, їде і відчувається як звичайний пікап, а не химерний «Кібертрак Ілоно-Маска . У цьому не позбавленому нот консервативності сегменті це має значення.

Майбутнє електричного пікапа

Оголошено: у проект інвестували 3 мільярди доларів, підписано контракти з Ford та Amazon . Так що є всі причини вважати, що Rivian – не черговий туманний стартап-одноденка. Бренд має ґрунт під ногами і прийшов до нас, щоб залишитися.

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK