Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Цей автомобіль - по своєму унікальний. Він повністю віртуальний і немає реальних аналогів, через що викликає захоплення.

Прем'єра Gran Turismo World Tour ознаменувалась ще й прем'єрою першого віртуального суперкара Jaguar для гоночного симулятора Gran Turismo Sport.

Чудовий низький дводверний суперкар - Jaguar Vision Gran Turismo Coupé - є повнопривідним електрокаром, який, на жаль, ніколи не стане реальним. Хоча, за розвитку сучасних технологій – можливо все, і навіть більше.

Читайте також: Сексуально-виртуальна: героиня-робот стала лицом Renault Kadjar

Дизайнери черпали натхнення у гоночному минулому британської марки та сучасних досягненнях Jaguar. Дуже сильно на них вплинула легендарна історична модель C-type і D-type, а також сучасний болід I-TYPE 4, побудований для участі в чемпіонаті Формула E. Кабіна злегка зсунута назад - і це відсилання до моделі Lightweight E-type.

Jaguar задумував віртуальний спорткар з карбон-алюмінієвого сорока із зовнішніми панелями із загадкових "експериментальних легких матеріалів".

Ймовірна маса Vision GT Coupé - 1400 кілограмів; розважування по осях - оптимальні 50 на 50.

Фантастичне купе приводиться в дію трьома електромоторами (один спереду і два ззаду), що в сумі видають 1020 кінських сил і 1200 Нм крутного моменту. До сотні Vision GT Coupé розганяється за менш ніж за дві секунди і досягає 322 кілометрів на годину.

У суперкара є кілька особливостей: активне антикрило, бортова система штучного інтелекту KITT-E, голографічний проектор, а також пристрої доповненої реальності, підсвічування перешкод, і потенційно небезпечних об'єктів. Унікальний звуковий супровід електрокара створено на основі записів роботи 3,8-літрової рядної шістки леманівського D-type 603.

Читайте також: Создана первая в мире виртуальная порноактриса Джеди Вейлс

Оригінально виконаний і корпус автомобіля - він обтічний, дещо витягнутий і віддалено нагадує фантастичну рибу - стрімку та швидку. Внутрішній дизайн автомобіля не обговорювався, але з фотографій стає зрозуміло, що начинка гіперкара вражаюча. Схоже, автомобіль праворульний, а місце водія (чи пілота?) відокремлено від пасажира дивною перегородкою, а кермо (чи штурвал?) – прямокутне, за аналогією з керуванням гоночних болідів.

Віртуальний Jaguar має багату електроніку та всілякі технологічні примочки на кшталт проекторів, радарів та зчитувачів. Судячи з усього, суперкар здатний керуватися автопілотом.

Електромобіль виглядає цілком реалістичним. Прикро, на такій красі не покататися в реальному житті, але навіть у комп'ютерному симуляторі автомобіль вражає.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK