Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Лінь, непотрібні витрати грошей і оточення невдах - тільки початок списку того, через що ти ніколи не станеш мільйонером

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як стати мільйонером: поради справжніх багатіїв

Бездіяльність

Життя біль. Але поки ти хоч щось не зробиш заради того, щоб його змінити, все продовжуватиметься. Тому зараз же підривайся і починай щось робити на благо свого світлого майбутнього.

Відсутність почуття міри

Вміння вчасно смикати ручку стоп-крана – мистецтво, якому вчитися часом неймовірно складно. Особливо це стосується любителів тринькати гроші. Якщо ти – один із них, жорстко контролюй себе. Інакше не бачити тобі першого мільйона, як жирафу своїх копит.

Лінь вчитися

А пам'ятаєш, як колись було цікаво розбирати машинки на радіоуправлінні, чи колупатися у мопеді старшого брата? А куди сьогодні подівся цей інтерес? Не лінуйся і вчися. Не важливо, чи це курс лекцій з тайм-менеджменту, делегування, чи просто відео-урок налаштування wi-fi роутера.

Взагалі усе ліньки

Ти тяжко працюєш і втомлюєшся. І думаєш, мовляв, увечері в тебе є всі моральні та аморальні права прийти додому і нічого не робити. Тільки валятись на дивані перед телевізором. А в цей час майбутня теща віддає шикарну квартиру в центрі міста шурину, який зробив шикарний ремонт. Прикро, адже апартаменти покійна бабуся залишала єдиній онучці, хлопець якої замість того, щоб робити хоч щось, відлежує боки.

Що заважає тобі стати мільйонером

Що заважає тобі стати мільйонером

depositphotos.com

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Зроби сам: гаджети для лінивих чоловіків

Оточення невдах

Якщо твої друзі – товариші, яким щоранку не вистачає пари гривень на чергову пляшку пива, тобі з ними явно не по дорозі. Недарма ж Евріпід казав:

"Скажи мені, хто твій друг, і скажу, хто ти".

Недбале ставлення

Пам'ятаєш, як колись залишився без свого першого та улюбленого смартфона? По дурості була справа, правда? Так-так, люди починають цінувати щось тоді, коли його втратять. Висновок: дорожи та бережи все те, що зараз у тебе є.

Бездумні витрати

Спробуй якось підрахувати, скільки за місяць просаджуєш грошей на цигарки, чіпси та дешеве пиво. Сума просто шокує. Натомість відмовся від непотрібного . І якщо купуєш, то лише те, що справді необхідно.

Лінь збирати

Прийшло чергове літо, а твоя заповітна мрія поїхати до Німеччини, щоб випити справжнього баварського пива та закусити його смачними мюнхенськими сосисками, знову накрилася мідним тазом? А чому? Тому що ти ніяк не можеш відмовитися від непотрібного, щоб почати накопичувати гроші .

Що заважає тобі стати мільйонером

Що заважає тобі стати мільйонером

depositphotos.com

ЧИТАЙ ТАКОЖ: ТОП-5 способів навчитися відкладати гроші

Неправильна економія

Існує прислів'я: "Я не настільки багатий, щоб купувати дешеве". Що вона означає? Розглянемо з прикладу речей гардероба. Поганої якості вони швидко зношуються. Результат: щосезону доводиться купувати нові. Адже якщо один раз придбати якісне, то його можна проносити півжиття. Як вважаєш, скільки грошей можна заощадити на такій покупці?

Застряг у зоні комфорту

Ти вже звик до злиднів. Тобі комфортніше в чомусь собі відмовляти, ніж докладати зусиль для того, щоб зробити крок у незвідане. Тому досі нічого не змінюєш у своєму житті, живеш на орендованій квартирі та п'єш пиво по 5 гривень.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як заробляти гроші: практичні поради кожному

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK