Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Зібрали моделі на будь-який смак та колір: для любителів комфорту, практичності, тепла і навіть моди. Яку з цих зимових курток вибереш ти?

Нещодавно ми розповіли про те, на що звертати увагу при покупці зимової чоловічої куртки. Сьогодні розповідаємо та показуємо те, що варто носити в зимовий сезон.

arcteryx.com

1. Arket

  • Ціна - $270

Досить трендова модель, що поєднує в собі найкращі риси пуховика довжиною до колін. Гарний захист від вітру, сирої погоди та підозрілого водія, що швидко наближається до калюжі на узбіччі.

Мало того, пуховик виготовлений із перероблених пластикових пляшок, що не двозначно натякає: Arket піклуються ще й про навколишнє середовище. Так що якщо ти – один із «зелених», ця куртка однозначно для тебе.

arcteryx.com

2. Arc'teryx

  • Ціна - $750

Популярний канадський альпіністський бренд Arc'teryx розробляє високотехнологічний одяг для активного відпочинку, у тому числі і екіпірування, що захищає від сльоти та снігу.

Дана модель виготовлена з легкого водовідштовхувального матеріалу Goretex, має шар дихаючої тканини SV Parka, а також ізолюючий контур пуху, що щільно прилягає до тіла (ідеально для захисту від холоду).

Нагрудна, внутрішня та зовнішні кишені майстерно інтегровані в гладкий дизайн. Також "на борту" є капюшон з воронкою - для захисту від вітру і щоб стильно виглядати.

Все в ній добре, та тільки ціна лякає. Хоча, це ще «квіточки»…

burberry.com

3. Burberry

  • Ціна - $ 1,600

А цей пуховик для персон які заради стилю готових на все. Під модною клітиною "Nova" - ізолюючий гусячий пух. Ще одна його «сильна сторона» - капюшон, що відстібається. Мабуть, і все. Однак виглядає гарно.

selfridges.com

4. Craig Green

  • Ціна - $ 1,100

Стегане пальто від Craig Green - ще один варіант для чоловіків "гарячих". Річ має загострений комір і пояс на талії, що виглядає елегантно. Кольори - чорний, гірчичний та горохово-зелений. Кожен із них виглядає стильно, особливо якщо під нього надіти водолазку.

matchesfashion.com

5. Ralph Lauren

  • Ціна - $3,000

Бушлат давно став зразком «чемного» стилю, будь він одягнений на костюм або доповнений чорними джинсами та білими кросівками.

Для кращих з кращих Ralph Lauren Purple Label пропонує надзвичайно розкішний варіант: класичні двобортні застібки і двобортний кашемір, а також виконані на індивідуальне замовлення плоскі шви і першокласні строкаті рогові гудзики. Це чудово, правда?

pangaia.com

6. Pangaia

  • Ціна - $960

Головне для зимового пальто – тепло та комфорт. Будь впевнений: у цьому знайдеш і те, й інше. Дана модель:

  • має пуховий дизайн;
  • виготовлена з легкою підкладкою із переробленого нейлону;
  • усіяна деталями, що підкреслюють його практичність: від регульованого краю на шнурку - до вирізу з капюшоном і таємних бічних кишень.

Супер-варіант для любителів «стриманого» стилю.

uniqlo.com

7. Uniqlo

  • Ціна - $100

Стегана ромбоподібна куртка з хвилеподібним утеплювачем, як і карамельно-коричневий колір - тренд сезону. Принаймні так вирішили дизайнери Uniqlo. Тому створили легенький пуховик з коміром-стійкою та укороченою вільною посадкою.

Виглядає непогано. Але це більше, ніж просто картинка: куртка має водовідштовхувальне покриття та спеціальну підкладку, що утеплює. Тож у ній ти не повинен замерзнути.

pangaia.com

8. Pangaia

  • Ціна - $700

Пастелі? На зиму? Так, саме так. Цей пуховик - частина колекції FLWRDWN, наповнений легким (і при цьому дуже ізолюючим) пуховим матеріалом, зробленим з квітів, а не традиційного пір'я. Круто. Стильно. Екологічно. Згоден?

patagonia.com

9. Patagonia Isthmus

  • Ціна - $250

Толстовка з утеплюючою підкладкою з шерпи, має силует куртки-бомбера з додатковим капюшоном і застібкою на шнурку. Виготовлена з переробленої тканини із щільним плетивом, — гарний захист від пронизливих вітрів та невеликого дощу.

З "надмірностей" – лише нашивка з логотипом бренду на грудях. Одним словом, варіант практичний.

mrporter.com

10. Mackintosh Dalton

  • Ціна - $ 830

Так, Mackintosh – не лише фірмові плащі. Наприклад, Dalton — бушлат із суміші вовни та кашеміру, що відрізняється універсальними стилем та вугільним відтінком. Завдяки класичним функціональним деталям (великі передні кишені та один вентиляційний отвір для регулювання температури), ця модель легко витримає випробування часом.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK