Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Монарх може відмовитися від традиційного лікування раку через своє ставлення до сучасної медицини?

Нещодавня звістка про те, що Карл III хворий на рак, потрясла Великобританію. Буквально днями король у гарному настрої залишив лікарню після успішної операції на простаті. Але зненацька йому поставили страшний діагноз – онкологія. Правда було заявлено, що це не пов'язане із хворобою, яку він лікував напередодні.

Також, за заявою Букінгемського палацу, монарх проходить нове лікування. Але це повідомлення викликало інтерес громадськості у зв'язку з можливим вибором альтернативних методів, до яких може вдатися король. Експерт у королівських справах, Том Бауер, висунув гіпотезу про те, що монарх може відмовитися від хіміотерапії, віддаючи перевагу натуральним засобам.

Скріншот відео

Відомий як автор біографій та колишній співробітник BBC, Бауер вважає, що король має схильність до альтернативної медицини, виходячи з його попередніх переконань і ставлення до сучасної медицини.

На думку Бауера, Карл III виявляє інтерес до методів лікування, рекомендованих Майклом Діксоном, головою інституту природної альтернативної медицини. Це може означати, що у своєму лікуванні він може віддати перевагу підходам, заснованим на травах і натуральних складових, замість традиційної хіміотерапії.

У той самий час, слід зазначити, що конкретні деталі стану здоров'я монарха залишаються поза громадського доступу, і точне захворювання Карла III невідоме широкій аудиторії.

Також не варто забувати, що незважаючи на своє зневажливе ставлення до сучасної медицини, король лікувався від аденоми простати не відварами та травами, а цілком класичними методами, які рекомендувала йому команда професійних фахівців.

Отже, гіпотезу Бауера варто розглядати як теорію, засновану на припущеннях, ніж як доведене твердження.

Але як би там не було, побажаємо Карлу III якнайшвидшого одужання та довгих років життя.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK