Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Дії американця викликали великий інтерес, але медики попередили про ризики через небезпечні бактерії у сирому м'ясі.

Житель США ухвалив рішення провести небезпечний експеримент, який полягає в тому, щоб щодня вживати сиру курку, поки не відчує себе погано. Результатами челенджа він ділиться у соціальних мережах.

Свою популярність чоловік на ім'я Джон отримав завдяки Instagram, де публікує відеоролики про методи приготування курки та свої смакові відчуття при її поїданні.

Однак, цього разу він вирішив їсти курку сирою до тих пір, поки це погано не вплине на його самопочуття. Експеримент розпочався наприкінці січня, і за словами Джона, досі він не отримав жодних погіршень самопочуття.

"Щоразу, коли хтось каже мені чогось не робити, це лише викликає ще більший інтерес. Так було і з куркою", - пояснив він в інтерв'ю People.

В своїх відеороликах чоловік їсть шматки сирого курячого м'яса, іноді поєднуючи його з різними гарнірами та спеціями. Він також намагається приготувати з птиці популярні страви, не вдаючись до використання духовки або плити.

Вживаючи сиру курку вже понад два тижні, Джон визнає, що ймовірність захворіти є, проте він досі не відчув симптомів.

"Якщо я все ж таки захворію, то сподіваюся, що це будуть лише невеликі проблеми з травленням і біль у животі", - зазначив він.

Проте фахівці Центру з контролю та профілактики захворювань США попереджають, що сире м'ясо птаха може бути заражене різними бактеріями, зокрема сальмонелою. За статистикою, щороку близько мільйона людей звертаються за допомогою до місцевих лікарів через споживання зараженої курки.

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK