Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Наживкою для спійманого хижака стала 36-кілограмова голова тунця.

Американський рибалка виловив одну із найбільших акул у своєму житті. Уловом Блейна Кенні став хижак вагою 544 кілограми.

Щоб витягнути здобич на берег, рибалці знадобилося близько години, повідомляє The Miami Herald.

За даними видання, чоловік у компанії свого ділового партнера рибалив на пляжі острова Санта-Роза у Флориді. В якості великої наживки друзі використовували голову жовтоперого тунця масою 36 кілограмів, оскільки Кенні розраховував на великий улов. Однак рибалка не міг уявити, що він насправді буде таким величезним.

Скриншот YouTube

Після ночі очікування Кенні помітив, що одного разу волосінь його вудки сильно натяглася. Чоловік кинувся витягувати здобич, але та чинила великий опір. Після години боротьби з рибою, він зміг наблизити її до мілководдя і усвідомив, що спіймав гігантську акулу.

Скриншот YouTube

Її довжина становила понад 3,5 метри, а вага досягала 544 кілограми.

"Для мене великим щастям став такий гігантський улов. Неможливо описати радість, яку відчув, побачивши цю акулу", - поділився своїми враженнями з журналістами Кенні.

Скриншот YouTube

За словами рибалки, невдовзі після того, як спіймав трофей, він вирішив відпустити акулу, звільнивши її від гачка і випустивши назад у море.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK