Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Огляд найважливіших спортивних подій вікенду

Футбол

Ці вихідні обіцяють не так багато гучних подій у європейському футболі після насиченої середини тижня. У неділю на нас чекають чотири цікаві протистояння, два з яких відбудуться в Англії. Чи вдасться "Брентфорду", який набрав максимальну кількість очок в останніх трьох турах, протистояти "Ліверпулю" Юргена Клоппа? Чи зможе "Манчестер Сіті" нав'язати боротьбу "Челсі" на лондонському "Стемфорд Брідж"?

Окремо звернемо увагу на легендарне Дербі Капітоліно – зустріч римських клубів «Лаціо» та «Рома». Зважаючи на те, що обидві команди зі столиці Італії зараз не в кращій формі, матч, можливо, буде не дуже видовищним. Але незважаючи на це, впевнені, атмосфера на Олімпійському стадіоні буде гарною.

Не менш цікавим буде спостерігати за зустріччю двох команд, які претендують на потрапляння до зони єврокубків. "Болонья", яка показала під керівництвом Тьяго Мотти хороші результати (програла лише один раз у першому турі і зараз займає шосте місце в турнірній таблиці), спробує нав'язати боротьбу "Фіорентіне", від якої чекали більшого, ніж 8-е місце після 11 турів.

"Ліверпуль" – "Брентфорд" (12 листопада, 16:00)

"Фіорентина" - "Болонья" (12 листопада, 16:00)

"Челсі" - "Манчестер Сіті" (12 листопада, 18:30)

"Лаціо" - "Рома" (12 листопада, 19:00)

пресс-служба

Хокей

Цей вікенд, як завжди, принесе кілька цікавих матчів у НХЛ. Ми виділили кілька ключових поєдинків, де переможець не такий очевидний, як, наприклад, у матчі між "Вегасом" та "Сан-Хосе".

"Торонто Мейпл Ліфс" - "Ванкувер Кенакс" (12 листопада, 02:00)

"Тампа-Бей Лайтнінг" - "Кароліна Харрікейнз" (12 листопада, 02:00)

"Колорадо Евеланш" - "Сент-Луїс Блюз" (12 листопада, 04:00)

пресс-служба

Баскетбол
В цьомц регулярному сезоні НБА нещодавно стартував внутрішньосезонний турнір. Команди поділені на групи, з яких формується сітка плей-офф із іграми на вибування. Серед безлічі матчів ми виділили найцікавіші.

"Атланта Хоукс" - "Майамі Хіт" (12 листопада, 02:30)

"Філадельфія Сіксерс" - "Індіана Пейсерс" (13 листопада, 01:00)

"Х'юстон Рокетс" - "Денвер Наггетс" (13 листопада, 02:00)

"Нью-Орлеан Пеліканс" - "Даллас Маверікс" (13 листопада, 02:00)

"Фінікс Санз" - "Оклахома-Сіті Тандер" (13 листопада, 03:00)

"Голден Стейт Уорріорз" - "Міннесота Тімбервулвз" (13 листопада, 03:30).

пресс-служба

Єдиноборства

У ніч із суботи на неділю в Нью-Йорку відбудеться UFC 295. Цей івент був дуже очікуваним для шанувальників MMA, оскільки головною подією був запланований бій між чемпіоном у важкій вазі Джоном Джонсом та колишнім володарем поясу Стіпе Міочічем. Однак через травму Джонса організаторам довелося перебудовувати кард. У головному бою вечора зустрінуться Іржі Прохажка та Алекс Перейра, які мають вирішити питання, хто забере пояс у напівважкій вазі.

пресс-служба

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK