Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Рецепти прості, а їх інгредієнти можна легко знайти в будь-якому місті.

Чаї, що збуджують та стимулюють пристрасть здавна користувалися популярністю на Сході. Але проблема в тому, що багато з них містять компоненти, які складно знайти в нашій країні. Однак, ми запропонуємо тобі варіанти, які допоможуть досягти потрібного ефекту і у всеозброєнні зустріти романтичний вечір за допомогою не заморських, а наших композицій, що складаються виключно із доступних інгредієнтів.

Чай №1

Потрібні плоди шипшини, чорної смородини, обліпихи та родзинки. Кожного візьми по 1 столовій ложці.

Потім одну столову ложку цієї суміші залий склянкою окропу. Настоюй чай у термосі 6-7 годин. Потім проціди, додай ложку меду і пий по половинці або по цілій склянці двічі на день. Цей напій особливо корисний, як у профілактичному, так і в інтимному значенні, з пізньої осені до весни.

Чай №2

Плоди шипшини взагалі один з найголовніших компонентів збуджуючих та тонізуючих чаїв. У цьому рецепті компанію їм складуть чорна смородина і дрібно нарізана висушена морква. Усього потрібно взяти по 1 столовій ложці цих інгредієнтів і перемішати їх. Столову ложку суміші також заливай окропом і настоюй в термосі. Але трохи менше – 3-4 години. Потім проціди і пий.

Чай №3

Знову плоди шипшини, але цього разу з ягодами червоної горобини. Готувати напій потрібно за традиційною схемою: візьми інгредієнти по столовій ложці, перемішай їх, завари окропом і дай настоятися в термосі. Пропорції та час такі ж, що й у попередньому рецепті.


Читайте також: 5 важливих місць на тілі, які посилять ваші прелюдії

Чай №4

У недалекій від нас Середньій Азії поширений такий вид стимулюючого чаю: родзинки – 1 чайна ложка, сік половинки лимона, материнка – 1/2 чайної ложки, зелений чай – 1 чайна ложка.

Столову ложку суміші завари склянкою окропу та додай до неї столову ложку меду. Цей напій також підтримає сили після «ночі кохання». Крім того, він має відмінні тонізуючі властивості.

Unsplash

Чай №5

Листя чорниці – 1 столова ложка, листя суниці – 1 столова ложка, листя чорної смородини – 1 столова ложка, зелений чай – 1 чайна ложка. Змішати, дві столові ложки суміші залити окропом (об'ємом близько двох склянок), дати настоятися.

Пити цей освіжаючий, загальнозміцнюючий чай, що налаштовує на романтичний лад, можна 2-3 рази на день по 100 мл.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK