Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Готуємося до Чемпіонату світу з футболу 2018. На честь майбутнього спортивного заходу згадуємо тренерів, на стиль яких варто орієнтуватися

Вони не одягають спортивної форми, не ганяють м'яч по стадіону. Але від цього вони не менші знакові особистості. Сьогодні під прицілом їхній стиль. Дивись, як вбираються найстильніші футбольні тренери планети.

 

Роберто Мартінес

Читай також: Проблеми з тиском: задави їх футболом

Іспанський футболіст, півзахисник та футбольний тренер. Починаючи з 2016 року – головний тренер збірної Бельгії. Любить експерименти з двобортними тренчами та дафлкотами. І ці експерименти успішні.

Пол Тісдейл

Читай також: Махач за м'яч: 7 цокнутих видів футболу

Народився на Мальті, пішов у футбол. Грав за "Ексетер Сіті" (Ексетер, Англія). Нині цю команду тренує. Особливих заслуг перед "футбольною вітчизною" не спостерігається. Але як тільки в англійських газетах заходить мова про піджаки та головні убори, відразу спливає його ім'я.

Йоахім Льов

Читай також: Смертельний футбол: 10 страшних витівок фанатів

Німецький футболіст, футбольний тренер, з 1 серпня 2006 року – головний тренер національної збірної Німеччини. Любить і часто носить V-подібний светр. А ще стильно підвертає рукави сорочок.

Жозе Моуріньйо

Читай також: Моторошний футбол: 10 трагедій на стадіонах

Португальський футболіст та футбольний тренер. Сьогодні він - головний тренер англійського клубу "Манчестер Юнайтед". Не фанатіє від ділового стилю. Тому його часто можна помітити в одязі Porsche Design Sport by adidas.

Чезаре Пранделлі

Читай також: 10 знаменитих вусів з футболу

Італійський футболіст та футбольний тренер. Виступав на позиції півзахисника. Із 1990-го тренує команди. У списку:

  • Атланта, Лечче, Верона, Парма, Рома, Фіорентина, Галатасарай, Валенсія, збірна Італії...

Аль-Наср - крайній клуб (Дубай, ОАЕ), який Чезаре тренував. Сьогодні італієць на лавці безробітних. Але не менш стильний. Любить кашемірові светри, сині піджаки та вельветові штани.

Хосеп Гвардіола

Читай також: кумедних фактів про Чемпіонат світу з футболу

Іспанський футболіст та футбольний тренер, сьогодні очолює англійський футбольний клуб "Манчестер Сіті". Найтитулованіший тренер в історії "Барселони". Завжди і скрізь "на стилі":

  • під час матчів на ньому - ідеально пошитий костюм, тонка краватка, класичні оксфорди + тонкий светр / кардиган / легке пальто (в залежності від погоди);
  • у житті на ньому — карго, поло та кросівки.

Між іншим: улюблений бренд Гвардіоли у 2018-му – Stone Island.

Вінченцо Монтелла

Як подивитися футбол і сподобатися дівчині

Італійський футболіст, нападник, нині - футбольний тренер клубу "Севілья". Не дуже вдалий як тренер, проте завжди знає, як виглядати стильно. Окрему увагу приділяє шарфам і, схоже, знає тисячу способів їх зав'язати.

Еусебіо Ді Франческо

Читай також: Футбол допомагає худнути

Італійський футболіст та тренер. Головний тренер футбольного клубу "Рома". Запам'ятався успішним виступом у Лізі чемпіонів. А ще – вмінням бути стильним. Найчастіше одягає костюм, сорочку, кардиган і краватку, все темно-синього кольору + окуляри, що довершують стильний образ тренера.

Антоніо Конте

Читай також:Що станеться з мізками, якщо й далі гратимеш головою

Італійський футбольний тренер, який раніше виступав як футболіст на позиції півзахисника. Головний тренер лондонського "Челсі". Грамотно поєднує вбрання із звуженого костюма, вузької краватки, білої сорочки та лакованих оксфордів. Іноді йому набридає прати білі сорочки. І тоді надягає чорні чи темно-сині + кардиган.

Зінедін Зідан

Читай також: Футболістів — розстріляти: 3 жорсткі спортивні покарання

Французький футболіст та тренер алжирського походження, головний тренер клубу "Реал Мадрид". Вважається одним із найкращих гравців в історії футболу.

Зінедін майже завжди вірний одному стилю: костюми темних відтінків і коричневі/чорні броги/дербі. Верхній одяг: пальто/плащ/стьобана куртка.

У звичайному житті тренер носить толстовку та часто кеди adidas. З цим брендом, до речі, великий Зідан має контракт ще з часів кар'єри гравця.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK