Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Деякі із цих поєднань ти вже пробував. Можливо, навіть цими вихідними. Більше так не роби

Вино + пиво

Читай також: Алкоголь викликає алергію - вчені

Ці напої не терплять одне одного. Якщо у тебе слабкий шлунок, знудить ще в таксі. Якщо ні, то зранку ти все одно пошкодуєш, що їх змішав. Порада: пий або те, або те. Не змішуй ні в якому разі.

Червоне вино + голодний шлунок

Таніни у складі червоного вина подразнюють слизову оболонку шлунка. Власникам слабеньких шлунків несолодко доведеться того ж вечора. Власники міцних отримають проблеми наступного дня — нудоту, блювання, тяжкість у животі...

Порада: до червоного замови собі їжу. Нормальну: перше чи друге. Або і перше, і друге. Однак не фісташки чи горішки, або сирок. Це не врятує.

Текіла + пиво

Читай також: Алкоголь-зрадник: як спиртне видає твої таємниці

Текіла - це цілий комплекс альдегідів (формальдегіду, ацетальдегіду, діацетилу, фурфуролу, 5-метилфурфуролу ) + іноді домішка метилового спирту. Пиво ж, як говорилося раніше, конкурентів не терпить. А ще в пиві є вуглекислота, що підсилює всмоктування шлунком усіх альдегідів із текіли. Результат: хвора голова та біль у печінці наступного дня.

Порада : Запивай текілу безалкогольними напоями без газу. Найідеальніший варіант - сангріта (на основі томатів з яскраво вираженим кисло-гострим смаком).

Пиво + сигарети + пустий шлунок

Читай також: Не впийся: 7 небезпечно-популярних міфів про алкоголь

Якщо "пощастить", похмілля та діарея наздоженуть тебе ще до кінця вечора. Виною всьому вдосталь біологічно активних речовин, що містяться в пиві. Вони змушують кишечник працювати вдвічі активніше. Додай сюди ще зневоднення та звуження судин від курива — і головний біль гарантований.

Порада : щільно їж до і під час твоєї пивної вечірки.

Пиво + горілка

Чистий алкоголь горілки, якому пивна вуглекислота допомагає швидко вбиратися у стінки шлунка - це найпростіший спосіб миттєво п'яніти і пірнути в салат. Якщо не хочеш прокидатися з ковбаскою за вухами, запивай горілку соками. А пиво залиш для іншого свята життя.

Горілка + червоне вино

Читай також: WC, економічна шкода та ще 4 секретні факти про алкоголь

Таніни дратуватимуть слизову оболонку твого шлунка і висмоктуватимуть рідину з організму, а горілка послужить ідеальним каталізатором цих процесів. І тобі швидко прийде "кінец"...

Є такий коктейль - "Великий молот". У його складі:

  • 150 г червоного вина;
  • 200 г горілки.

Цей мікс — найкращий для тих, хто прагне викреслити сьогоднішній вечір і завтрашній день із життя.

Червоне вино – елегантне, аристократичне. Горілка - зухвала та брутальна. Не змішуй дві різні ідеї в один вечір. І запам'ятай назву "Великий молот". Пропонуватимуть пити це — ні в якому разі не погоджуйся.

Анісові напої + лікер

Читай також: Як правильно пити алкоголь: 10 золотих правил

Анісові напої відрізняються підвищеним вмістом сивушних олій. "Жіночі" лікери завжди у складі мають безліч штучних барвників і ароматизаторів. Змішаєш обидва напої — і в тебе буде своєрідне дамське похмілля.

Порада: анісові напої пий соло, розбавляючи водою. Лікери - жінкам. Нехай самі страждають без тебе.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK