Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Медсестра, наїзниця, поліцейська, черниця, дияволиця, випускниця… Жінок у таких вбраннях радий бачити кожен. І не тільки на Хелловін 2022

Моторошний костюм на Хелловін 2022 може справити таке ж моторошне враження. А яке враження справить сексуальне вбрання? Особливо якийсь із наведених нижче образів.

Наїзниця

Лук включає червоний вініловий бюстгальтер із трикутними чашками, а також шортики з бахромою, пояс із підв'язками, пряжку у стилі вестерн, підв'язки на ногах, вінілові пов'язки на руках та відповідну бандану.

yandy.com

yandy.com

Спецназ

SWAT – це не лише американський спецназ. Це ще й чорний боді з довгими рукавами та передньою блискавкою, текстуровані підплічники, напис «SWAT» на спині, золота наліпка на лівих грудях, зухвалий виріз на спині, чорний пояс із прикріпленою підв'язкою, підв'язка для ніг, чорна іграшкова рація та відповідна чорна кепка написом "SWAT".

yandy.com

yandy.com

Читайте також: Свято мерців: чортова дюжина фактів про Хелловін

Медсестра

Медсестра в чорній «мокрій» сукні з бретелькою на шиї, з червоною атласною обробкою, застібкою-блискавкою спереду, бретельками з затискачами для панчох, фартухом у вигляді серця з атласною зав'язкою на спині, наручною пов'язкою з написом «Nurse In Charge» та у відповідному головному уборі — чи готовий ти записатися до такої на прийом?

yandy.com

yandy.com

Вбрання для любителів коміксів

А цей костюм включає зелений вініловий боді, що переливається, з круглим вирізом, бретельки- «спагетті», виріз на ліфчику, високий виріз на штанах, зухвалий виріз на спині, прозору вінілову накладку, топ з окантовкою, наліпку у вигляді квітки в горщику ззаду, розкльошену спідницю в тон з аплікаціями у вигляді лап, наклейку у вигляді листя в горщику, застібку-блискавку ззаду і головний убір у тон з вушками, прикрашеними чимось схожим на листя в горщику. Ми впевнені: навіть байдужі до коміксів будуть у захваті.

yandy.com

Черниця

Молитися, просити пробачення гріхів, грішити… З такою монашкою… хоч на край світу… Не дивно: не щодня зустрінеш таку красуню в обтягувальному коротенькому комбінезоні з гігантським вирізом на грудях, колготках-сіточках та ботфордах.

spirithalloween.com

spirithalloween.com

Чортівка

Це вбрання обов'язково розкриє твій поганий бік. Воно має червоне вінілове боді з форменим ліфчиком, бретельки- «спагетті», що регулюються, шнурівку спереду зі срібними люверсами, потаємну блискавку ззаду, зухвалий виріз на спині і відповідні ріжки на голові.

yandy.com

yandy.com

Біле мереживне боді

Шукаєш для своєї партнерки елегантний і привабливий лук, зверни увагу на це біле мереживне боді. Воно має ніжні деталі та зручний фасон без застібок. Це вбрання — чудова прелюдія для найзабутнішого Хеллоуїна у твоєму житті.

spirithalloween.com

spirithalloween.com

Переможниця конкурсу краси

Костюм, зображений на фото, можеш використовувати як референс. Але ми радимо піти далі і пошукати вбрання випускниці: теж стрічка, сукня, каблуки… Не забудь про найважливішу деталь — білі бантики.

yandy.com

yandy.com

Ще один костюм на Хелловін 2022

Вбрання включає біле боді з квадратним синьо-жовтим вирізом, довгими рукавами з сірими наклейками «PLAY ME» та значками смайликів, ліф з принтом у вигляді гри слів із сірими, жовтими та синіми квадратами, застібкою-блискавкою ззаду та глибокий зухвалий виріз.

yandy.com

yandy.com

Альтернатива — костюм чирлідерки: коротка сукня, майже до непристойності глибокий виріз та щітки. Боїмося уявити, який танець тобі станцюють, одягнувши все це. Вдалого Хеллоуїна!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK