Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

І цього разу чоловіки зовсім не до чого.

Нове дослідження вчених з австралійського університету Квінсленду показало несподівані результати: дівчатам із доброзичливо сексистськими поглядами (тобто тим, хто вважає, що чоловік повинен відчиняти перед ними двері, допомагати одягнути пальто чи носити сумочку) набагато складніше отримати оргазм, ніж феміністкам.

Вчені на чолі з Емілі Харріс бачать взаємозв'язок у вимогах жінки. Чим більше догляду вона вимагає від партнера, тим менш задоволена вона в сексі. В експерименті брали участь 662 жінки, які перебувають у стосунках із чоловіками.

Читай також: Секс-статистика: відповіді на питання, що інтригують у цифрах

Вчені опитали кожну про її погляди на те: чи жінка повинна залежати від чоловіка і чи повинен чоловік піклуватися про жінку. З'ясувалося, що жінки, які дотримуються традиційних поглядів на стосунки, вважають, що жінка має бути пасивною, а чоловік має домінувати. Такі жінки покладають відповідальність за свій оргазм виключно на чоловіка, а в результаті отримують набагато менше задоволення від сексу.

Крім того, пасивні жінки рідше говорять чоловікам про свої бажання і сексуальні фантазії, а також часто сприймають секс як обов'язок.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK