Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Хочеш, щоб вона "робила" тобі оральний секс ще, і ще, і ще? Тоді вчи себе правильно поводитися під час акту

Щиро вдячні за поради нашим дівчатам за поради. Читай та навчайся.

 

1. Розмір

Читай також: Оральний секс: чому жінки його ненавидять

Часто чоловіки соромляться орального сексу через невеликий розмір. Наша тобі порада: припини приділяти стільки уваги своєму "джоу-джонсу". Краще сконцентруйся на техніці та вмінні партнерки. І взагалі, просто отримуй задоволення, поки не настала твоя черга працювати.

2. Гігієна

Якщо ти хочеш, щоб вона робила тобі це часто , не забувай і ретельно приймати душ. Спідню білизну міняти також потрібно регулярно. Загалом, стеж за гігієною, і буде тобі щастя.

Багато орального сексу: поради чоловікам від жінок

Багато орального сексу: поради чоловікам від жінок

depositphotos.com

3. Заохочення

Коли дівчина займається оральним сексом, їй важливо розуміти, що вона робить правильно, а що не дуже. Мовчання у цьому випадку – далеко не найкращий варіант. Підійдуть і стогін, і слова, і ласки у відповідь — тоді дівчина буде розуміти, що тобі приємно. Її інтерес гарантовано збільшиться в рази.

4. "Фінішувати" на обличчя - поганий тон

Читай також: 5 секс-поз, які має спробувати кожний чоловік

Якщо хочеш зробити це дівчині на обличчя (або в рот), ти маєш обговорити таку можливість заздалегідь. Багато хто не буде проти, але для більшості жінок така поведінка буде образливою. І, мабуть, другої серії більше не дочекаєшся.

5. Ковтати чи не ковтати

Безперечно, частина дівчат не бачать нічого поганого в тому, коли хлопець закінчує в рот і вона ковтає сперму. Але кожен чоловік повинен пам'ятати про те, що для дам це дуже інтимне та індивідуальне питання. Тому примушувати до того, щоб вона проковтнула сперму, в жодному разі не можна.

Багато орального сексу: поради чоловікам від жінок

Багато орального сексу: поради чоловікам від жінок

depositphotos.com

6. Дихання

Стався із розумінням до факту, що дівчині, якою б досвідченою вона не була, треба дихати. Оральний секс — справа, що втомлює, тому їй, мабуть, захочеться взяти паузу — просто навіть для того, щоб перепочити.

7. Ковтати глибоко — не кожній під силу

Читай також: ТОП-7 ознак того, що дама гарна в ліжку

Як би тобі не хотілося, далеко не кожна дівчина зможе подужати "глибоку техніку". Це залежить не лише від її вміння, а й від твоїх розмірів. Не натискай на голову, змушуючи партнерку взяти його глибше. Це грубо і неприємно, і такою поведінкою можеш тільки відвернути жінку від бажання це повторити.

8. Тестикули

Багато дівчат просто не знають про те, що ми, чоловіки отримуємо задоволення від ласок яєчок. Просто скажи, що тобі подобається і вона це зробить. 

Багато орального сексу: поради чоловікам від жінок

Багато орального сексу: поради чоловікам від жінок

depositphotos.com

9. 69

Читай також: Іграшки для сексу: ТОП-5 найнезвичайніших

69 – популярна позиція у сексі, у якій хлопець і дівчина можуть задовольняти один одного орально одночасно. Але більшості дівчит простіше зосередитися на тому, щоб задовольнити свого партнера, не відволікаючись при цьому на власне задоволення (і навпаки). Загалом, іноді краще не ускладнювати, і просто розслабитися, а потім віддячити так само.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK