Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Секс без презервативу - це як їзда на шаленій швидкості: отримуєш масу задоволення, але все може закінчитися лікарнею. Як же ж бути?

У сексі без презервативу краса таки є. Але крім неї там повно не найприємніших наслідків (венеричні захворювання, вагітність, СНІД). З цього, мабуть, і почнемо.

 

Мінуси сексу з презервативом

Читай також: Секс по-дідівськи: інтимний досвід від старших.

Часто чоловіки намагаються вчасно припинити фрикції, витягаючи важку артилерію з бою. І тут на сцені з'являється головний мінус: завагітніти можна не тільки при попаданні сперми на поле бою всередині жінки, але і від змазки, яка виділяється у тебе в процесі сексу.

У ній є невелика кількість сперматозоїдів, тому 100% гарантій безпеки такого сексу навіть маститий коханець дати не зможе. А якщо ви ненароком вирішили продовжити секс після сім'явипорскування, то тут і до бабці не ходи: завагітнієте точно. Необхідно, щоб партнер (тобто ти) ретельно вимив "себе" перед продовженням, тому що на крайній плоті та в області сечевивідного каналу залишається певна кількість сперми.

І взагалі, таке задоволення потребує особливої обережності, уважності та відповідальності. Який сенс від сексу, якщо у найважливіший момент його потрібно перервати? Тим більше, деякі вчені кажуть, що останнє може негативно впливати на чоловічий організм.

Навідуватись до лікарів

Партнери повинні проходити обов'язкове регулярне медичне обстеження у фахівців та бути впевненими одне в одному. Це допоможе певною мірою убезпечити або навіть врятувати вас від небажаної вагітності. Хоча від захворювань, що передаються статевим шляхом, навряд чи.

 

Плюси

Читай також: Швидкість та тертя: 10 способів бути яскравим у сексі

Не будемо лукавити і чесно зізнаємося: секс без презервативу – це зовсім інші відчуття, зовсім інше задоволення, ніж у «латексному захиснику». І якщо ви обидва морально готові до вагітності і повністю довіряєте один одному, то, звичайно, презервативи варто відкласти до кращих часів.

Не варто також упускати той факт, що сама процедура «дістати-надірвати-одягти» часом буває клопітна, а часто навіть зовсім не доречна. Партнери іноді позбавляються можливості насолоди спонтанним, пристрасним сексом, а натомість отримують брак ерекції та згасання збудження. Так що якщо в твоїй голові раптом закралася ідея «геть гуму!», то місцями вона дуже виправдана.

Підсумок

Читай також: Побічні ефекти сексу: алергія, амнезія та інші

Тому перш, ніж займатися сексом без презервативу, зваж всі «за» і «проти». Не поспішай у жодному разі. Бо поспішно прийняте в пориві пристрасті рішення може зіпсувати все життя.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK