Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Вони багатьох залишили без розуму

Ми звикли до стереотипу, що рок, панк і метал - це межа мужності і виконують їх здебільшого харизматичні та волохаті чоловіки віком від 30 років. Проте дійсність далека від цього уявлення. У цій статті ми розповімо про п'ять вокалісток, які не лише підкорили наші вуха, а й завоювали наші серця.

Соцмережі

Марія Брінк (In This Moment)

Марія Брінк, вокалістка американської метал-групи In This Moment, є, мабуть, найяскравішою представницею жіночого металкору. Вона має видатні вокальні дані і чарівну зовнішність, яка надає надзвичайний шарм не тільки їй самій, але і всій рок-сцені.

Соцмережі

Хайді Шепард та Карла Харві (Butcher Babies)

Butcher Babies часто називають найсексуальнішою метал-групою сучасності, і це важко спростувати. Гурт з Лос-Анджелеса з 2010 року грає грув-метал, надаючи йому хорор-естетику з фільмів Роба Зомбі. На ранніх етапах своєї кар'єри Карла та Хайді виступали майже голими (це пізніше вони почали носити шкіряні корсети), облиті "кров'ю", з мікрофонами, стилізованими під м'ясницькі ножі.

Соцмережі

Тейлор Момсен (The Pretty Reckless)

Тейлор Момсен , фотомодель, актриса та просто красуня, стала іконою стилю для багатьох шанувальниць. Її музична кар'єра в групі The Pretty Reckless не менш цікава, ніж її зовнішній вигляд. Гурт випустив уже чотири студійні альбоми і завоював визнання серед фанатів.

Соцмережі

Авріл Лавін

Мільйони дівчат виросли разом із Авріл Лавін на початку 2000-х. Її образ міської бунтарки, що поєднує панківський одяг, безтурботність і пісні про кохання, завоював серця багатьох фанатів. За свої 20 років у музичній індустрії вона випустила сім платинових альбомів, які отримали визнання в усьому світі.

Соцмережі

Хейлі Вільямс (Paramore)

Хейлі Вільямс, вокалістка рок-гурту Paramore, відразу ж підкорила серця шанувальників, коли з'явилася на музичній сцені. Однією з особливостей її образу було вогненно-руде волосся і яскравий макіяж очей, що поєднувався з кольором її волосся або контрастував з ними. Незважаючи на часті експерименти із зовнішністю, Хейлі завжди виглядає яскраво та цікаво, і її часто називають однією з найкрасивіших рок-співачок.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK