Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Якщо селебріті рекламує якусь продукцію, це ще не означає, що вона хороша. Якщо вони мають власний бренд чогось, це теж не говорить про його цінність. Сьогодні стаття точно не про одних, і не про інше

Описані нижче алкогольні бренди пройшли випробування часом і довели: їх можна, а іноді й треба пити, дарувати, насолоджуватись… Що це за бренди та кому вони належать?

about-drinks.com

1. Аарон Пол і Браян Кренстон - Dos Hombres

Друзі та колишні колеги по фільму «У всі тяжкі» Аарон Пол і Браян Кренстон обожнюють мескаль. Якось до них прийшла ідея створити власний бренд, що вироблятиме цей напій. Так і з'явився Dos Hombres.

Він є смачною та ароматною сумішшю еспадинської агави (одна з найкращих у світі, що вирощується у віддаленому районі Сан-Луїс-дель-Ріо в Мексиці). Напій одразу приємно дивує ароматами яблука, манго та мексиканських фруктів. А завершується палітра заспокійливим деревним димним смаком.

joshuas.io

2. Джордж Клуні - текіла Casamigos

Casamigos Джорджа Клуні – не просто спиртне. Це відзначений численними нагородами бренд, який обожнюють не тільки любителі текіли, а й бармени. Актор продав Casamigos за $1 мільярд і, як і раніше, залишається його обличчям.

«У Casamigos Tequila – чудовий чистий смак, він сподобається багатьом», ділиться враженнями про напій київський бармен Євген Кошельников.

Читайте також: 49-річна Наомі Кемпбелл прорекламувала улюблений бренд абсолютно голою

intoxicology.net

3. Jay-Z - коньяк D'Ussé VSOP

За чутками, Jay-Z любить коньяк. Тож не дивно, що він вирішив проявити свої таланти ще й у алкогольному жанрі. Дивно скоріше те, що у перевантаженій коньячній індустрії, та ще й у співпраці з Bacardi, він таки зміг знайти місце для свого коньяку. Щоправда, відгуки щодо продукту далеко неоднозначні.

"D'Ussé VSOP м'який, має прекрасний аромат, смак сухофруктів і дерева. Але йому не вистачає складності найкращих коньяків VSOP. А ще цей напій обпалює задню частину піднебіння», - написали свого часу автори огляду з Drinkoftheweek.com.

thedrinksbusiness.com

4. Девід Бекхем - віскі Haig Club

Haig Club – напій для тих, хто є поціновувачем блендового шотландського віскі. М'який, насичений, є сумішшю з трьох різних бочок. Засновник бренду – легендарний футболіст.

Читайте також: Спокуслива Ешлі Грем показала на собі білизну власного бренду

bbc.com

5. Райан Рейнольдс - Aviation American Gin

«Я дуже поважаю те, як Рейнольдс почав займатися брендом. Він рекламна особа, у виробничий процес не втручається, джин — що треба. Схоже на дуже виправдане спільне заробляння грошей», - написав у своєму блозі Ніккі МакКатчеон, директор з напоїв нью-йоркського ресторану Magic Hour Rooftop Bar&Lounge.

thedrum.com

6. Меттью Макконахі - Віскі Wild Turkey Longbranch

Колабораціями зірок із брендами спиртного сьогодні не здивуєш. Але є випадки, на які варто звернути увагу. Один із таких — співпраця Меттью Макконахі з Wild Turkey. Актор був креативним директором кількох сортів віскі Wild Turkey, у тому числі Longbranch.

Віскі вистоюється в обпалених бочках із білого дуба, потім у обпалених бочках із техаського мескитового дерева. Останнє надає унікального копченого профілю і без того культовому американському віскі.

Читайте також: Модель Емілі Ратаковськи оголилася для реклами власного бренду

forbes.com

7. Стівен Содерберг - Singani 63

Багато років тому, коли Содерберг знімав фільм "Че" в Мадриді, його кастинг-директор (болівієць за походженням) подарував Стівену пляшку сінгані. Режисер відразу закохався в «болівійський дух» і вирішив вивести продукт на ринок США. Так і з'явився Singani 63.

Він трохи солодкий, чудово змішується або п'ється з льодом, а також є відмінною заміною простим коктейлям з горілкою.

billboard.com

8. Джордж Стрейт - текіла Codigo 1530

Кажцть, крім того, що ця текіла схвалена відомим співаком, вона ще й якісна та смачна.

Виготовляється напій шляхом місячної витримки текіли Blanco у бочках Uncharred Napa Valley Cabernet. Напій набуває ніжного квіткового аромату. П'ється легко, чисто та гладко.

klikk.no

9. Мейнард Джеймс Кінан - Caduceus Cellars

Не віскі і текілою єдиними. Багато гучних імен (Дрю Беррімор, Дейв Метьюз, Маріо Андретті) пов'язані саме з винним світом. Одне з них - Мейнард Кінан.

Caduceus Cellars належить єдиному і неповторному Мейнарду Джеймсу Кінану, солісту гурту Tool. Сорти виноробні темні, важкі та смачні.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK