Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Якщо ти запитаєш у чоловіків, який їх улюблений статевий акт без проникнення, більшість відповість…

Мінет. Багатьом серед нас він подобається більше, ніж класичний проникаючий секс, тому що це можливість розслабитися та отримувати задоволення… чи ні?

Щоправда, в тому, що мінет може бути різним: жорстким, динамічним, для любителів домінувати, контролювати… Головне — щоб твоя партнерка була згодна на все це.

Як адаптувати оральний секс для максимального задоволення – розповідаємо у цьому матеріалі. Незалежно від того, в якій позі хочете це зробити або скільки часу та простору у вас є, в цих порадах кожен знайде для себе щось корисне.

Як зміна пози впливає на мінет

Якщо ти надивився порно і тепер думаєш, що тобі відомо все про пози в оральному сексі, поспішаємо тебе засмутити. У кіно такого жанру зазвичай жінка задовольняє чоловіка, стоячи перед ним на колінах. Іноді вони обидва втішаються, лежачи на ліжку.

Так, це найкласичніші пози. Але ти маєш знати: насправді обмеження — лише у твоїй уяві. Поз існує безліч і кожна з них може радикально змінити відчуття: як для тебе, так і для дівчини.

Читайте також: Багато орального сексу: поради чоловікам від жінок

Хоча положення тіла саме по собі не визначає тон і відчуття, воно безперечно відіграє велику роль. Дівчина, що стоїть перед тобою навколішки, означає підпорядкування. Положення зверху в позі "69" може вказувати на силу (той, хто знизу, притиснутий до ліжка і не може рухатися). Але, якщо раптом зміните позу - відразу зміниться і динаміка процесу, а також ваші відчуття .

Кращі пози для мінету. Ілюстрації

1. Пози для чоловіків, які люблять контролювати

Хлопцям, які люблять контроль, буває важко отримувати задоволення від мінету (порівняно з класичним проникненням). Оскільки це процес, що багато в чому залежить від жінки. Проте ніхто не забороняє змінити позу. Наприклад, робити це стоячи.

«Стоячи, поклавши руки на потилицю партнерки, повернеш собі довгоочікуване почуття контролю, — заспокоює сексолог Аліна Амірова. — Зміна пози також може вплинути на фізичне задоволення, яке ти відчуваєш. Деяким жінкам буде приємно, якщо трохи натиснеш на їхню голову, щоб керувати швидкістю, ритмом і глибиною. Але май на увазі: не всім це сподобається. Раптом жінка сама прагне керувати процесом. Вихід із ситуації – покласти руки їй на голову».

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Дотик руками до голови партнерки під час мінету – чудовий спосіб ненав'язливо утвердити свою перевагу.

Якщо потрібен наполегливіший оральний секс? Візьми її голову в руки і роби фрикції між губ (все як у класичному сексі з проникненням, тільки ось губи не статеві). Це можна зробити різними способами:

· стоячи, а вона на колінах перед тобою;

· вона лежить на спині / ти навпочіпки перед її обличчям;

· вона лежить на спині з піднятою головою / ти стоїш на колінах біля її плечей.

Є ще один, найжорсткіший варіант - "Горло". Ось що про нього розповідає Амірова :

"Якщо дівчина згодна, попроси її лягти на спину, притиснувши голову до краю ліжка, дивана, столу. Вибери місце, де її голова на рівні твого тазу. Потім проникай їй через рот у "Горло". При цьому можна трохи душити жінку за все те ж горло, торкатися інших частин її тіла, або просто бачити всю цю красу. Все майже як за класичного сексу. Важливо: обговорити з партнеркою всі деталі, і отримати згоду», – просить Амінова.

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Якщо дівчина не задоволена тим, що їй проникають у горло, або не хоче, щоб ти її душив під час мінету, спробуй щось інше. Наприклад, із нижчеописаного.

2. Пози для чоловіків, що люблять підкорятися

За словами Аліни, поза в стилі «69», коли дівчина впирається геніталіями тобі в обличчя (щоб «грав» з нею чи просто підкорявся) — чудовий варіант для хлопців, готових тимчасово стати покірними.

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Ляж на спину і дозволь їй осідлати тебе. Насолоджуйся відчуттям пригніченості та покірності у цій позі. Любиш БДСМ, коли жінка домінує на всі 100% — дозволь їй зв'язати тебе».

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

«Якщо не хочеться вживати таких «жорстких заходів», завжди можна зробити це в позі стоячи (коли жінка на колінах). Ти просто сховай руки за спину і будь податливим. Це надасть їй можливість робити ротом та язиком все бажане та уявне + подарує їй почуття контролю над ситуацією», - стверджує Амінова.

3. Пози для таємного / швидкого мінету

Іноді найкращий оральний секс - той, який відбуваються в публічних (або напівпублічних) місцях: в авто, в лісі, в туалеті або деінде. Але такі втіхи вимагають певних знань.

«Хочеш швидше закінчити - без рук не обійтися. Вони в даному випадку – не спроба домінувати, а спосіб забезпечити більший тиск та витримати ударний темп», – продовжує сексолог.

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Тут найкращий варіант - традиційний мінет на колінах /стоячи: при ньому ти просто розстібаєш ширинку і/або стягуєш штани. Це особливо зручно для обмеженого простору: кабінки туалету або іншого місця, в яке можете втиснутися.

Також це можна зробити і сидячи - цей варіант стане в нагоді в машині або кінотеатрі.

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

4. Пози, коли у вас є час та місце

Як щодо того, коли ви не поспішаєте? Коли ви в ліжку, на своєму величезному ліжку.

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Відмінний варіант для такої ситуації - "класика": ти лежиш на спині з партнеркою між своїх ніг, думаєш про високе, розслабляєшся. Можеш гладити її волосся, смикати соски.

Є ще один варіант, коли нікуди не треба йти – «69 на боці». В цій позі можете рухатися вперед і назад, а також завалюватися на спину і по черзі бути то знизу, то зверху. Це набагато розслабленіша позиція, вона подарує вам розкіш нікуди не поспішати, і просто насолоджуватися», - ділиться Аліна Амінова.

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Ілюстрації Carlee Ranger

Ну що ж, сьогодні в п'ятницю тобі і твоїй дівчині точно буде чим зайнятися. Експериментуйте, удачі вам!

Читайте також: Як прищепити дивчині любов до орального сексу

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK